2020-06-04 08:55

CARTE: „Despre dragoste şi umbră” de Isabel Allende 27 de lei

 |  17:09
CARTE: „Despre dragoste şi umbră” de Isabel Allende 27 de lei

Romanul “Despredragoste şi umbră” a fost ecranizat în anul 1994 cu Antonio Banderas şiJennifer Connelly în rolurile principale.

O poveste de iubire cuatât mai pătimaşă şi mai intensă, cu cât totul pare să-i fie potrivnic: unbărbat şi o femeie se salvează prin intermediul unei pasiuni mistuitoare deororile unei lumi stăpânite de un regim autarhic. Faptul că Irene Beltranprovine dintr-o familie de burghezi înstăriţi nu îl împiedică pe Francisco Leal,un tânăr fotograf angajat în secret în lupta de subminare a dictaturiimilitare, să cadă în mrejele frumuseţii ei fascinante. Când merg săinvestigheze cazul misterios al Evangelinei Ranquileo, o adolescentă caresuferă de nişte crize stranii şi despre care se spune că ar avea puterimiraculoase, cei doi se avântă într-o aventură care le va schimba definitivviaţa. De-a lungul unui traseu narativ plin de suspans, oscilând întreatmosfera exotică, încărcată de senzualitate şi parfum, a spaţiuluisud-american şi sentimentele inculcate de teroarea perpetuă, cititorul va trăialături de personaje o poveste tragică şi sublimă, despre curaj şi sacrificiu,despre loialitate faţă de familie şi trădare, emoţionantă şi dureroasă.

ISABEL ALLENDE, nepoatafostului preşedinte chilian Salvador Allende, s-a născut în 1942 la Lima, înPeru. Îşi petrece copilăria în Chile, iar în timpul dictaturii lui Pinochet serefugiazã în Venezuela, unde rămâne timp de cincisprezece ani şi lucrează caziaristă.

Volumul a apărut la EdituraHumanitas.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine