2020-02-16 20:41

Căsătoriţi de 60 de ani, părinţii lui Michael Jackson vor să divorţeze

 |  16:21
Căsătoriţi de 60 de ani, părinţii lui Michael Jackson vor să divorţeze

Părinţiicântăreţului Michael Jackson - Katherine Jackson şi Joe Jackson - vor divorţadupă o căsnicie de 60 de ani, potrivit unor informaţii apărute în presabritanică, informează dailymail.co.uk.

Părinţii"regelui muzicii pop" vor divorţa, deoarece Katherine Jackson nu armai suporta "comportamentul crud" al soţului ei, Joe Jackson, dupămoartea fiului lor, Michael Jackson, decedat pe 25 iunie 2009, la Los Angeles,în urma unui stop cardiac.

Katherineşi Joe Jackson s-au despărţit în urmă cu cinci ani şi de atunci locuiescseparat, însă Katherine Jackson a decis să depună actele de divorţ abia după cesoţul ei Joe, în vârstă de 81 de ani, a sugerat într-o serie de declaraţii căea este vinovată de moartea fiului lor. Joe Jackson, acuzat că l-ar fi abuzatpe Michael Jackson în copilărie, a declarat în luna iunie: "Am rugat-o sămeargă acolo şi să se mute cu el, însă ea a refuzat, spunând că Michael aveanevoie de intimitate".

KatherineJackson a reacţionat imediat, prin intermediul unei declaraţii făcute depurtătoarea ei de cuvânt: "Declaraţia şi comportamentul lui Joe Jacksonfaţă de Katherine Jackson sunt scandaloase".

“Nu mai există cale deîntoarcere”

Referindu-sela abuzurile comise asupra fiului lor în copilărie, aceeaşi purtătoare decuvânt a adăugat: "Toată lumea ştie cine este cu adevărat Joe Jackson, iarel pare că nu vrea să ne lase să uităm acest lucru".

Potrivittabloidului britanic Daily Star, acea declaraţie a soţului ei a fost picăturacare a umplut paharul. "S-a lăsat umilită de el prea mult timp. Efurioasă. Nu mai există cale de întoarcere", a declarat aceeaşi sursă.

KatherineJackson a fost desemnată tutorele unic al celor trei copii ai megastarului -Prince Michael, în vârstă de 13 ani, Paris, în vârstă de 12 ani, şi"Blanket", în vârstă de opt ani - care locuiesc împreună cu bunicalor, în reşedinţa acesteia din Encino din California. Joe Jackson locuieşte înLas Vegas.

Deşitrăieşte separat de soţul ei de peste cinci ani, Katherine Jackson a respinspână de curând ideea unei încheieri legale a mariajului, deoarece, în calitatede membră a cultului religios Martorii lui Iehova, ea nu crede în divorţ.

Katherineşi Joe Jackson, părinţii a nouă copii, s-au căsătorit în noiembrie 1949 şi auîmpreună 26 de nepoţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine