2019-07-23 03:47

Căsnicia Columbenilor continuă pe net

 |  18:07

Relaţia de mare iubire a Columbenilor, aşa cum ne-a fost ea prezentatăîncă de pe vremea când Monica învăţa pentru examenul de bacalaureat, s-atransformat într-una la distanţă, în care internetul ţină loc de mângâiere. Adevenit doamnă în preţiosul Izvorani, a primit limuzină cu şofer, colecţie degenţi şi pantofi care depăşeşte ca valoare preţul apartamentului în care locuiaîn Bacău, dar nu s-a mulţumit cu atât. Nici măcar apartamentul din Victoriei încare locuia singură, departe de soţul ei, cândva multimilionar, nu i-a fostsuficient. A vrut şi mai departe, şi mai sus.

A vrut să cucerească America şi a zburat cu primul avion, fără să seuite în urmă. A încercat şi prin Anglia să devină vedetă internaţională, însănu prea i-a ieşit, iar din aventura londoneză nu s-a ales decât cu un scandalsexual de proporţii. Un băiat cu ochi albaştri, mai tânăr, mai înalt şi cu unzâmbet mai şarmant decât al lui Irinel s-a trezit să declare că a trăit nopţide pasiune cu Monica lui Columbeanu. Topmodela s-a fofilat şi a găsit scăparetocmai peste Ocean şi, drept dovadă că prea curând nu are de gând să se maiîntoarcă, şi-a luat şi mama cu ea, dar şi pe micuţa Irina. Fetiţa a fost încrisăla grădiniţă acolo, deci planurile Monicăi sunt de lungă durată. Ce spune Iridespre această situaţie? Cred că răspunsul cel mai potrivit ar veni tot subforma unei întrebări, retorice: Dar cine l-a întrebat?

Învins de şarpele pe care l-a hrănit la sân, în sensul metaforic alexpresiei, desigur, micuţul domn Columbeanu zâmbeşte forţat, în colţul gurii, şiîncearcă să ne convingă pe toţi că îşi susţine soţia fără doar şi poate şi căeste foarte fericit că ea este acolo şi el aici. Oare d-aia s-a însurat Irinel,cel vânat de femei frumoase toată viaţa, la o vârstă atât de cernită? Că soţiape care a ridicat-o, era să zic, din mocirlă, dar spun de jos, să-i dea cu flitatunci când are mai mare nevoie de ea? E drept că averea lui s-a micşorat, însănu trebuie să-l plângem. E şi mai drept că averea ei a crescut şi acest lucrunu poate fi decât de apreciat, însă nu cu puţine sacrificii. Mulţi aucondamnat-o că s-a măritat cu un domn grizonat, însă nu multe dintre cele carei-ar calca pe urme ar reuşi să facă ceva mai departe, pe (oarecum) forţeleproprii.

Din afară, povestea pare una de dragoste în care protagoniştii se susţinşi se ajută unul pe celălalt, iar el, mai matur, o lasă pe ea, o copiliţă încă,să răzbească în viaţă. În rest, iubirea care îi uneşte micşorează distanţadintre ei şi nimic nu e prea greu când iubeşti, nu? Parcă aşa se spune prinfilmele siropoase! Aşa o fi şi în cazul Columbenilor? Cu siguranţă, dacă ar fisă-i credem pe cuvânt. S-o fi întâlnit Monica prin L.A. şi cu marmota aia careîmpacheta ciocolată în staniol? Sunt curioasă ce spune şi ea despre iubireacolumbeniana…

Cu siguranţă, Monica tânjeşte după mângâierile soţului şi, cu siguranţă,plânge în pumni, seară de seară, de dorul lui, însă strânge din dinţi şi zâmbeştegândindu-se la viitorul strălucitor care o aşteaptă. Deja l-a întâlnit peSteven Tyler, un băiat foarte drăguţ, care i-a plăcut mult. Vă imaginaţi când osă-şi unească talentul cu Tom Cruise într-o nu ştiu a câta parte din “Misiuneimposibilă”. Şi poate o şi sărută… Sau poate va fi viitoarea doamnă Bond, JamesBond. Atunci să vezi coperte de tabloide!

Între timp, Iri a rămas la glia strămoşească, admiră de la distanţăevoluţia nevestei sale şi bate din palme, ca un copil mic şi foarte fericit,atunci când ea i se arăta prin webcam. Nu e la fel ca prin gaura cheii, însămerge în lipsa de altceva. Întoarsă pentru câteva zile de pe “tărâmul făgăduinţei”în “the land of choice”, Monica ne asigură că îi duce lipsa lui Iri, darinternetul îşi merită toţi banii. Reuşesc astfel să păstreze vie flacăraiubirii lor. Mare noroc au şi cu skype-ul, un fel de telefon prin internet, şipot, astfel, să economisească şi nişte bani, chiar dacă Monica ne spune: “Noi avem o relaţie bazată şi pe altceva nu doar peconsiderente financiare”. Un rol important îl are şi socrul şi nutreşte o mareadmiraţie pentru nora lui. A reuşit Moni să-l convingă şi pe el şi să-lcucerească pe vecie. Păcat că s-au născut în secole diferite, că altfel...


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray