2020-05-29 10:51

Cătălin Botezatu, dependent de pastile de şapte ani

 |  20:11
Cătălin Botezatu, dependent de pastile de şapte ani

Problemele de sănătate ale celebrului creator de modă par să nu se mai sfârşească. Pe lângă cunoscuta afecţiune a inimii, Botezatu a declarat că nu se poate odihni fără pastile.

Cătălin Botezatu, citat de Spynews.ro, mărturiseşte că nopţile sale sunt foarte complicate de şapte ani, nu se poate odihni cum trebuie şi are în continuare o viaţă agitată, chair dacă a suferit recent o operaţie pe inimă:

"De şapte ani nu pot să trăiesc fără pastile de somn.  Nu pot. Am distrus cărţi, aruncânu-le pe pereţi. Stau, citesc, nu funcţionează nimic. După care, pe la 4.00 dimineaţa, iau pastila de somn şi dorm până pe la 9.00, într-un caz fericit, alteori până la 8.00. De trezit, mă trezesc fără ceas. Nu reuşesc fără pastile. Am încercat şi alte tratamente, dar nu pot. Varianta foarte bună ar fi ca cineva să stea lângă mine. Ar fi pastila cea mai bună. Dar, din păcate, aspirina asta lipeşte. Deşi par bărbatul care poate avea pe oricine, oricând, oriunde, nu e chiar aşa", a spus Cătălin Botezatu potrivit sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-19Parerea ta...

BELLU (ȚINTIRIM)
20 Sep 2015

TRECI ”PĂ” LA NOI, PĂPUȘE, ȘI-ȚI DĂM NOI REȚETE ”DĂ” NĂNICĂ KACCĂLĂU...
TARTORUL
20 Sep 2015

Iei pastile drog si femei plimbate la misto , pentru consum uman . Pe unde mergi cu haremul dupa tine .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine