2019-12-06 03:17

Cătălin Botezatu: „La înmormântarea mea, vreau ceva fashion!”

 |  19:08
Cătălin Botezatu: „La înmormântarea mea, vreau ceva fashion!”

Celebrul designer i-a dus pe concurenţii de la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, pe care o prezintă la Kanal D, să realizeze un shooting printre morminte. Cu acest prilej, Bote le-a spus elevilor sai cum îşi doreşte să arate înmormântarea lui.

Cei rămaşi în competiţie au fost puşi să ia parte la o şedinţă foto printre morminte, în plină noapte. Dacă unii dintre ei au găsit o modalitate de a se relaxa glumind pe seama situaţiei, alţii au ajuns să plângă în hohote şi să-i ceară lui Botezatu scutirea de la o asemenea probă. Provocat să vorbească despre alegerea de a organiza shooting-ul în cimitir, dar şi despre propria-i înmormântare, Cătălin Botezatu i-a şocat pe concurenţi.

„E uşor creepy ce se întâmplă aici, dar e o experienţă… Uneori mi-e frică de moarte, alteori nu. Atunci când eşti dezamăgit şi ai psihicul la pâmânt zici «Mai bine mor!». Atunci când eşti echilibrat şi apare o boală îţi zici «Aoleu, mi-e frică de moarte!». De multe ori m-am simţit aproape de moarte, dar tratez acest sentiment ca atare… Categoric, la înmormântarea mea vreau ceva fashion. Mi-aş dori ca toate fetele să fie îmbrăcate în negru, să poarte ochelari negri şi eşarfe strânse la spate, să fie totul foarte sexy dacă se poate. Acum vă invit pe voi să vă îngroziţi fashion!”, a spus designerul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-01

Mai multe imagini:
Cătălin Botezatu: 'La înmormântarea mea, vreau ceva fashion!”
zoom
Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
02 Apr 2015

Ghey , Gigolo , Drogat , Peste , totul legal si la televizor , aprecierea publicului . Serviciile dorm ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray