2019-08-21 12:44

Cătălin Moroșanu recunoaște la FERMA: Soția m-a iertat de multe ori! / Luptătorul a fost bănuit de infidelitate

 |  23:08
Cătălin Moroșanu recunoaște la FERMA: Soția m-a iertat de multe ori! / Luptătorul a fost bănuit de infidelitate

Inainte sa mearga la FERMA, show-ul de la Pro TV, Catalin Morosanu a trecut printr-un scandal conjugal despre care se spunea in presa ca va fi urmat de divort. De vina ar fi fost discutiile din familie legate de presupuse infidelitati ale luptatorului, insa povestea de dragoste de 17 ani a familiei Morosanu merge mai departe.

„ Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea”, le-a mărturisit Moroșanu colegilor din Ferma.

Casnicia lunga a lui Morosanu nu a fost intotdeauna pe roze, sotia lui Georgiana nefiind mereu imuna la zvonurile aparute prin tabloide, legate de infidelitatile sportivului. Insa, totul este bine cand se termina cu bine.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Moroșanu pe Facebook, la începutul anului, drept multumire pentru inca o sansa data de sotia lui.

foto: Cancan.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray