2020-04-03 21:07

Cătălin Crişan: Nu ştiu dacă am timp să-i duc pe copii în vacanţă!

 |  17:59
Cătălin Crişan: Nu ştiu dacă am timp să-i duc pe copii în vacanţă!

În zilele care urmează, Cătălin Crişan va pleca la Paris, unde îşi va însoţiiubita, medic de profesie, la o convenţie internaţională desfăşurată încapitala Franţei. O săptămână va dura răsfăţul cântăreţului pe tărâm franţuzesc,acesta fiind peste măsură de încântat că va vizita Parisul, pentru a doua oarăîn viaţă, spre deosebire de iubita lui care a fost acolo de nouă ori. Cu toatecă a încheiat socotelile cu televiziunea, cântăreţul este extrem de ocupat înaceastă vară cu spectacolele pe care le va susţine prin ţară,bucuros fiind că dorinţa oamenilor de a-l asculta nu a fost afectată de crizafinanciară. În schimb, partea proastă este că nu ştie dacă va găsi timp liberpentru a-şi duce copiii în vacanţă, însă “vor merge, cu siguranţă, la mare cumama lor sau la munte, cu bunicii”.

Animat de o dragoste adolescentină Cătălin Crişan îşi trăieşte a doua tinereţe de când adivorţat de Lucia şi iubeşte cu patimă tot un medic, Alina fiind cea care îi vaarăta în curând Parisul. Deşi ocupat până peste măsură în această vară, cântăreţula reuşit să-şi facă timp în agendă pentru un sejur romantic la Paris împreună cu iubita lui, însă acum rămânede văzut când va găsi timp şi pentru o vacanţă cu cei mici. “Sunt foarte,foarte ocupat în vara aceasta. Am multe spectacole şi nu ştiu ce timp voi aveapentru o vacanţă cu cei mici. O să fac tot posibilul să petrec şi cu ei câtevazile, la mare sau la munte. Deocamdată, nu am plănuit nimic, să vedem ce va fi.Cert este că, ori cu mine, ori cu mama lor, copiii vor merge sigur undeva înaceastă vară. O vacanţă în formula completă este exclusă, pentru că ei suntdestul de mari, au înţeles că am divorţat şi nu are rost să pozăm într-ofamilie, doar de dragul unei vacanţe. Vom merge separat împreună cu Raris şiDaria la mare sau la munte, însă nu este nimic stabilit, deocamdată, pentru cănu ştiu care va fi programul meu exact din această vară!”, ne-a declarat cântăreţul.Divorţat de aproximativ un an, cântăreţul nu mai trebuie să dea nici o socotealăpentru plecările foarte dese de acasă, deziderat la care a visat pe vremea cândera însurat. Imediat după ce a divorţat, cântăreţul spunea că abia aşteaptă săse bucure de libertate şi dorinţa i s-a îndeplinit foarte repede, pentru că aîntâlnit-o pe Alina, cu care se declară foarte fericit. Dacă o perioadă, Cătălinşi nouă lui iubită au fost în tatonări şi au locuit ba la ea, ba la el, în urmăcu trei luni, porumbeii s-au mutat împreună, Alina fiind cea care a luat loculLuciei în viladin Berceni. În schimb, fosta soţie s-a mutat cu cei mici într-un apartamentînchiriat.

Şi-a luat gândul de la televiziune

Cât despre o posibilă revenire în televiziune începândcu această toamnă, Cătălin Crişan nu are nici o veste. Nu a mai ţinut legăturacu cei de la Kanal D şi nu l-a informat nimeni dacă emisiunea “Adio, dar teiubesc!” va reveni în grila de toamnă a postului turcesc, aşa cum se vehiculaîn urmă cu două luni, la momentul filmării ultimii emisiuni din acest sezon.“Am auzit că se lucrează la formate noi pentru vara asta, unele deja au fostdifuzate, dar nu ştiu nimic concret, pentru că nu mă uit la televizor!”, arecunoscut Cătălin. Dacă de muncă în televiziune nu a reuşit să se bucure preatare, deşi banii pe care îi câştiga erau tocmai buni în această perioadă decriză financiară, Crişan este fericit că atenţia oamenilor pentru muzică lui nua fost afectată de lipsa banilor şi spune că: “Am foarte multe spectacole înaceastă vară!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-28

Mai multe imagini:
Cătălin Crişan: Nu ştiu dacă am timp să-i duc pe copii în vacanţă!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine