2020-02-25 20:36

Catherine Zeta-Jones, supărată pe doctorii care îl tratează de cancer pe Michael Douglas: „Sunt furioasă că nu au detectat tumoarea mai devreme!”

 |  18:21
Catherine Zeta-Jones, supărată pe doctorii care îl tratează de cancer pe Michael Douglas: „Sunt furioasă că nu au detectat tumoarea mai devreme!”

Catherine Zeta-Jones şi-a declarat revolta împotrivadoctorilor care încearcă să îl trateze de cancer pe Michael Douglas. Ea spunecă soţul ei s-a plâns mai multă vreme de dureri de urechi şi de gât, dar abiaacum trei săptămâni, o tumoare de mărimea unei nuci i-a fost descoperită sublimbă. „Sunt furioasă că nu au descoperit-o mai deveme. El a verificat fiecareopţiune şi ei nu au găsit nimic”, a declarat actriţa. Catherine, care estecăsătorită cu Michael Douglas de 10 ani, a mai mărturisit că descoperireafăcută de medici nu a surprins-o foarte mult. „Nu a fost un şoc imens. Ştiam căceva nu e în regulă. Şi el ştia că ceva nu e în regulă. Douglas a început unprogram de opt săptămâni de chimioterapie. Cu toate astea, actorul a declarat,în emisiunea lui David Letterman, că celulele canceroase s-au extins în gât şiîn alte părţi ale capului. Cancerul de care suferă se află în stadiul alpatrulea, a mai spus Michael Douglas, ceea ce îl face mult mai greu de tratatşi mai periculos. „Îl tratez ca pe o boală care se vindecă. O să trec şi pesteasta. O să înving”, a mai adăugat starul, optimist. Medicii americani i-auacordat lui Douglas un procent de vindecare de 80%, dar s-au arătat sceptici înprivinţa capacităţii de a vorbi a actorului. Acesta, susţin surse medicale, şi-arputea pierde vocea din cauza bolii.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine