2020-02-26 18:17

Catrinel Menghia: „Am un gât ciudat şi degetele de la picioare lungi şi urâte”. Topmodelul insistă că are defecte şi complexe

 |  18:07
Catrinel Menghia: „Am un gât ciudat şi degetele de la picioare lungi şi urâte”. Topmodelul insistă că are defecte şi complexe

Nu de mult a declarat că„are o tonă de complexe”, iar acum, insistă asupra subiectului şi dezvoltădetaliat ce anume o deranjează la trupul ei, considerat de mulţi fără cusur.Catrinel Menghia mărturiseşte că vara, face pistrui în jurul nasului şi că areo cicatrice „foarte urâtă” pe abdomen, căpătată în urma unei operaţii deapendicită. Mai mult, topmodelul este de părere că are un gât „ciudat” şidegetele de la picioare îi sunt „urâte şi lungi”. Cu toate acestea, Catrinelspune că niciodată nu îşi ascunde aceste defecte cu ajutorul miraculosuluiPhotoshop.

A colaborat cu cele maimari case de modă şi este imaginea mărcii Giorgio Armani peste tot în lume. Aapărut pe coperta Sports Illustrated şi a pozat pentru o mulţime de publicaţiide prestigiu. Alături de Diana Dondoe, Elena Băguci sau Valentina Pelinel, esteuna dintre româncele care a reuşit să se facă remarcată pe podiumurile de modăinternaţionale. Şi totuşi, Catrinel Menghia nu are o părere atât de bună despreea, ci a mărturisit că „are o tonă de complexe”. De curând, vedeta a revenitasupra declaraţiei şi a dezvăluit că sunt multe lucruri care nu îi plac lacorpul ei. „Nici celebrităţile, nici modelele nu sunt perfecte. Eu însămi sunt departede a fi perfectă. Pistrui în jurul nasului vara, un gât ciudat, o cicatricefoarte urâtă de la operaţia de apendicită, degete de la picioare urâte şi lungişi lista poate continua mult şi bine! Aleg să nu ascund nici unul dintre acesteaspecte cu Photoshop şi chiar dacă s-ar putea să nu-mi placă, ele sunt partedin mine. Şi n-aş fi eu fără ele! Imaginile pe care le promovează revistele demodă sunt nerealiste! Aşa că iubiţi-vă pentru ceea ce sunteţi, fetelor!”, îşisfătuieşte Catrinel amicele de pe Facebook. Cu mai mult timp în urmă, întrebatăce parte a corpului nu o dezvăluie niciodată în faţa aparatului foto,topmodelul a răspuns că „degetele de la picioare”.

Stă în pat şi mănâncă Nutella

În ce priveşte silueta,Catrinel nu are nici un fel de grijă, mai ales că niciodată nu a avut problemecu greutatea. Poate tocmai de aceea, vedeta îşi permite, din când în când, câteun dulce răsfăţ. Într-una din zilele trecute, topmodelul scrisese pe Facebookcă „stă în pat şi mănâncă Nutella”, afirmaţia care a contrariat pe mulţivizitatori ai profilului ei. „Nu îngraşă? Nu face rău la ten?”, o întrebauprietenii virtuali. „Ha ha! Nu face rău la ten. Prefer adesea să mănânc şi sătrăiesc aşa cum simt, fără să mă gândesc ce anume îmi va face sau nu rău laten, la siluetă sau mai ştiu eu la ce capitole”, le-a răspuns Catrinel. Într-un alt comentariu, postat dedesubtul unei fotografiiîn care vedeta nu era fardată, ea a scris: “Nu sunt tocmai Miss Univers fărămachiaj”, deşi ar putea oricând să fie, cu sau fără machiaj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine