2020-02-24 08:19

Catrinel Menghia este devastată: O bună prietenă de-a mea se droghează! Supermodelul şi-a propus să o scape de viciu

 |  19:14
Catrinel Menghia este devastată: O bună prietenă de-a mea se droghează! Supermodelul şi-a propus să o scape de viciu

Stresul din spatele blitzurilor şi perfecţiunea pecare o fată frumoasă trebuie să o afişeze pe podium face victime, una dintreele fiind şi o bună prietenă a lui Catrinel Menghia. Topmodelul recunoaşte că afost devastată la aflarea veştii, însă va încerca din răsputeri să-şi ajuteprietena să renunţe la acest viciu pentru că alternativa înseamnă moarte.

Poate că cel mai bun exemplu al unui model de talieinternaţională care a decăzut foarte mult din cauza drogurilor este Kate Moss.Supermodelului i s-au închis în nas uşile multor festivaluri de modă, iarcontractele de imagine au fost anulate imediat ce s-a aflat de pasiunea eipentru droguri. Marile companii de haine sau cosmetice care o aleseseră pe Katecă imagine au spus că au nevoie de un om sănătos şi de încredere, nu de undrogat. Deşi Diana Dondoe, frumoasa din România care a cucerit marile podiumuriinternaţionale, susţine că moda drogurilor printre manechine a cam dispărut, eafiind asociată mai mult generaţiei Kate Moss, realitatea este cu totul alta. “Modelinguleste o ocupaţie obositoare. “Trebuie să fii mereu proaspătă la prezentări. Probelecostumelor durează, de multe ori, până la 6 diminieaţă, iar la ora 7 începprezentările. Multe sunt tentate să încerce droguri pentru a putea să rezisteîntr-un astfel de foc continuu. Este important să ai pe cineva alături, care săte susţină la nevoie. Consumul de droguri nu se mai întâlneşte atât de des pecât se vorbeşte despre asta. Moda drogurilor aparţinea mai mult generaţieitrecute de modele. Un exemplu notoriu este Kate Moss. Dar ea are o problemă.Este foarte influenţabilă”, a declarat Diana în urmă cu câţiva ani, unuicotidian central. Buna sa prietenă, Catrinel Menghia, ţine să o contrazică.“Tocmai am aflat că o bună prietenă de-a mea se droghează! Ce zi «minunată»!Este trist şi îţi face inima praf o asemenea veste!”, notează Catrinel peFacebook şi refuză invitaţia la ceai a unei prietene care vrea să o calmeze,spunându-i că “o să alerge toată noaptea”. Deşi în lumea în care se învârteacest viciu aproape că a intrat în normalitate, supermodelul spune că niciodatănu a fost curioasă să încerce. “Nu mă droghez, nu m-am drogat şi nici nu o voiface vreodată! Lumea aceea este prea complicată pentru mine şi nu vreau să facparte din ea! Din păcate, nu poţi să-ţi alegi prietenii, nu când ajungi să ţiifoarte mult la ei!”, spune Catrinel. Frumoasa româncă susţine că îşi va ajutaprietena să scape de acest viciu şi îi contrazice pe cei care spun că nu maieste nimic de făcut în cazul ei: “Asta s-o credeţi voi! O să termine cu chestiaasta înainte să-şi dea seama dacă îi place sau nu!”.

Susţinută de sora ei

Catrinela stârnit un val de simpatie pe Facebook datorită atitudinii sale pozitive şidorinţei de a-şi ajuta prietena în lupta cu drogurile, primind zeci decomentarii de felicitare din partea fanilor. Şi sora ei, Lorena, o susţine înacest demers şi asigură pe toată lumea că “poate nu este perfectă, dar Catrinelnu ar face niciodată aşa ceva”. Campioană naţională şi vicecampioană balcanicăla săritura în înălţime, Lorena Menghia spune că problema celui care sedroghează nu este numai a lui, ci devine şi a celor din jurul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine