2020-01-27 04:17

Ce a făcut Ellie White cinci zile în vacanță în DUBAI alături de familie

 |  12:14
Ce a făcut Ellie White cinci zile în vacanță în DUBAI alături de familie

Ellie White a profitat de câteva zile libere într-o pauză de concerte și a mers în prima sa vacanță în Dubai, alături de familie. Artista a ales să se cazeze într-unul din cele mai faimoase resorturi de cinci stele din oraș, unde se află și un imens parc de distracții acvatic pentru cei mici.

Timp de cinci zile, vedeta s-a bucurat la maximum de atracțiile oferite de resortul Atlantis The Palm și de al său Aqua Park uriaș și nu au ratat șansa de a face poze și cu un leu de mare. Artista se arată fiind impresionată de modul în care sunt tratate animalele în resort.

“Am căutat un hotel dedicat în special familiilor cu copii, dar care să se afle și într-o zonă de plajă, lângă un parc destinat celor mici.  Am ales să stăm la Atlantis The Palm, unde se află și un Aquapark impresionant și multe atracții atât pentru copii cât și pentru adulți. În timpul zilei stăteam la piscină unde se bălăceau copiii, iar după amiezile erau rezervate plimbărilor. În cadrul resortului am descoperit o zonă amenajată special pentru un leu de mare și am avut ocazia cu toții să facem poze cu el. Erau instructori care ne spuneau ce aveam și ce nu aveam voie să facem, iar cel mai important era faptul că totul se învârtea în jurul animalelor și al programului lor. Nu puteam sta foarte mult ca să nu-l obosim, iar, dacă animalul nu era într-o dispoziție prietenoasă, atunci era lăsat să facă ce își dorește. Mi-a plăcut respectul față de aceste creaturi minunate care, deși sunt născute în captivitate, sunt libere să se exprime și nu sunt marionete de circ”, scrie Ellie White pe blogul personal.

În Dubai, artista a descoperit și noile parcuri de distracții deschise anul trecut, acolo unde a petrecut zile întregi alături de copiii ei, Mihai și Maria.

“Nu puteam rata Legoland Dubai, cu atât mai mult cu cât Mihăiță este mare fan. Am petrecut acolo câteva ore bune, distrându-ne alături de copii. Există diferite atracții și ride-uri pe care le puteți încerca, dar toate sunt cu măsurătorul de înălțime la intrare. Așa că, dacă aveți un copil mai mic de 98 de cm, sunt mari șanse să mergeți acolo doar în vizită…După orele petrecute la Legoland, ne-am plimbat puțin prin Bollywood Park, un alt parc de distracții cu temă indiană. Ultima seară am petrecut-o plimbându-ne prin Global Village, un alt parc distracții uriaș, cu bazaruri inspirate din diferite părți ale lumii. Vă recomand cu drag să vă rezervați o zi pentru zona aceasta, dar să aveți răbdare până seara, pentru că luminile sunt absolut fenomenale”, mai scrie Ellie White pe blogul ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

ANONIM
15 Feb 2019

CHIA TREBUIE SA STIM ?AZI MAINE SI MERSUL LA BUDA AL ACESTEI INDIVIDE VA FI O STIRE GROZAVA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine