2019-10-17 13:29

Ce a făcut Prințul Harry din prea multă DRAGOSTE pentru logodnica sa Meghan Markle

 |  14:55
Ce a făcut Prințul Harry din prea multă DRAGOSTE pentru logodnica sa Meghan Markle

Prinţul Harry al Marii Britanii a făcut de apreciat pentru logodnica sa, Meghan Markle, un gest de mare dragoste pentru o o apărătoare a drepturilor animalelor. Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an. Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi logodnica sa au apărut pentru prima dată împreună în public pe 1 decembrie, cu ocazia unui eveniment caritabil care a avut loc în oraşul britanic Nottingham.

Prințul a renunţat să participe la tradiţionala vânătoare regală de Crăciun. În fiecare an, în a doua zi de Crăciun, regina Eliza­beth a II-a a Marii Britanii şi prinţul consort Philip organizează pe domeniul Sandri­gham o vânătoare regală, notează Mediafax. Acum, prinţul Harry a renunţat să participe la eveniment.

"Această zi a fost întotdeauna o problemă. Meghan este o apărătoare a drepturilor animalelor şi nu suportă vânătoarea, sub nicio formă. Lui Harry îi place şi a participat mereu la acest eveniment. Însă acest lucru înseamnă să pună capăt unei tradiţii regale de lungă durată, pentru a evita să o tulbure, aşa că se va face astfel (va renunţa, n.r.)", a declarat o sursă apropiată familiei regale pentru publicaţia britanică The Sun.

Acesta nu este primul “sacrificiu” pe care îl face Harry pentru Meghan Markle. În urmă cu câteva săptămâni, publicaţia Daily Mail scria că acesta a renunţat la fumat din dragoste pentru logodnica sa.

Prinţul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle şi-au anunţat logodna luna trecută şi au declarat că se vor căsători la Biserica Saint George de la castelul Windsor. Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-26Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Dec 2017

aha...l-a obligat sa renunte la fumat....cum era bancul ala..cica A-fumator,A-bautor si A-femeiat..........ca sa aiba performanta in dormitor.............si sa nu mai mearga la vanatoare..cu alte gagici....ha ha ha
@ CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
28 Dec 2017

N-A AVUT TEMBELUL ASTA PRINCIAR FEMEI , CITI BARBATI A AVUT BORFELINA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray