2020-08-12 12:53

Ce face gelozia din om? Andreea Ibacka și-a atacat soțul cu un pantof

 |  17:34
Ce face gelozia din om? Andreea Ibacka și-a atacat soțul cu un pantof

Cabral şi soţia lui, Andreea Ibacka, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Sunt împreună de câţiva ani buni, iar în acest timp, ei au reuşit să-şi construiască o relaţie solidă. Cu toate astea, au şi ei momentele lor mai puţin plăcute, şi când apare gelozia, îndrăgostiţii nu evită să se dezlănţuie. Iar, ultima dată, când s-a întâmplat asta, Andreea Ibacka și-a atacat soțul cu un pantof.

Invitată la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars, Andreea Ibacka a dat din casă, povestind unele momente haioase din mariajul ei.  Vedeta nu a ezitat şi a făcut o dezvăluire picantă. Într-un moment de gelozie, atunci când i s-a părut că soțul ei se uită lung după o altă femeie, s-a descălțat și l-a atacat direct, cu tocul pantofului. „Suntem amândoi niște firi destul de vulcanice”, a declarat ea.

Amuzată de cele întâmplate, Andreea a mărturisit că nu se teme că el s-ar putea îndrăgosti de altcineva. „Mă, e mort după mine și se vede treaba asta”, a spus ea plină de umor.

Actriţa se poate considera o norocoasă, ea nu are probleme cu kilogramele în plus, şi poate mânca orice îşi doreşte. Cabral a descoperit însă secretul, care o ajută pe Andreea să se menţină în formă şi să-şi păstreze silueta ca de adolescentă.

„Am un metabolism foarte prietenos și, așa cum ar spune soțul meu, sunt foarte afurisită și ard toate grăsimile, așa că mănânc tot ce îmi place”, a recunoscut Andreea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz