2020-08-12 02:05

Ce face Prințul William cu Kate Middleton, în izolare

 |  16:22
Ce face Prințul William cu Kate Middleton, în izolare

Kate Middleton a dezvăluit câteva detalii din interiorul familiei sale, în vremuri de izolare, pe fondul pandemiei. Nu este prima oară când admiratul cuplu regal dezvăluie câte ceva din viața personală. Acest lucru fiin, se pare, pe placul britanicilor.

Ducesa de Cambridge a mărturisit că William nu se poate opri din mâncat ciocolată, în timp ce cei doi se pregătesc să petreacă Paștele acasă, împreună cu cei trei copii ai lor. Ducesa a mai spus că fiul ei cel mare, Prințul George, se uită pe repeat la un nou show de televiziune. În cadrul unei întâlniri video cu copiii ai căror părinți luptă în prima linie cu coronavirusului, Prințul William (37 ani) a afirmat, referindu-se la Prințesa Charlotte și Prințul Louis, că „va fi mîncată foarte multă ciocolată”. „Tu continui să o mănânci”, a glumit Kate, citată de The Mirror. Deși nu mai fac vizite oficiale și se află în izolare, ducii de Cambrigde continuă să lucreze de acasă.

Recent, William și Kate, au discutat online cu şcolari şi profesori de la Casterton Primary Academy în Lancashire, o instituţie care are grijă de copiii ai căror părinți se află în prima linie în epidemia de coronavirus: copii ai cadrelor medicale, ai angajaţilor din centre comerciale şi din domeniul livrărilor.

Întâlnirea a fost plină de veselie, întreținută de cei doi, alături de băieţi şi fete, costumați, cu urechi de iepuri, fericiți că sunt la școală, după cum mărturisesc în videoclipul întâlnirii, și care s-au lăudat cu multe desene și alte activităţi pe care le fac zi de zi. „Asta ar trebui să-i liniştească pe toţi părinţii nevoiţi să lucreze, să ştie că are cineva grijă de copiii lor într-un cadru normal şi structurat dar şi că au un loc unde să fie în siguranţă", a spus Kate.

https://www.youtube.com/watch?v=oHC667m8tPM


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-11Parerea ta...

VIOREL
11 Apr 2020

Un cuplu cu deosebita personalitate . Felicitari!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz