2020-04-10 04:02

Ce făcea Pepe înainte să fie...PEPE

 |  14:05
Ce făcea Pepe înainte să fie...PEPE

Unii chiar nu s-ar putea obișnui cu ideea că Pepe a fost și altceva în afară de a fi...Pepe. Ei bine, personajul, pe numele real Ionuț Nicolae Pascu, este cel care a introdus muzica latino în România! Și a introdus pentru prima dată în România stilul Flamenco. Știți că are o triplă „specializare”? Compozitor, textier și interpret!

Personajul nostru datorează numele de scenă familiei...Care îl tot alinta, de când era mic, cu "bebe","bebiță" etc. Până la Pepe nu a mai fost decât un pas. Ionuț Pascu, alias Pepe, a făcut cinci ani de canto clasic. Sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu. În 1996 a debutat la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Povestea lui a început cu "Latin Expres", pe când trupa căuta un vocal.

„Frumos ai mai cântat, mămică, Filips!”

Cu Latin Expres avea să debuteze la Mangalia, a urmat un videoclip și după aceea albumul "Pasiune" – în 1999. Deja avea succes și fane...Așa că, după ce s-a lansat cu "Latin Expres" și-a început cariera solo în 2001.

Cum arăta Pepe când a apărut prima oară la TV? Povestește chiar el: „Am apărut la TVR 1 și aveam 16 ani. Purtam o cămașă cu mânecă scurtă și o floricică în piept, ziceai că-s ospătar. Am cântat și, când am ajuns acasă, mamaie, Dumnezeu s-o ierte!, mi-a zis: ”. Prea departe de adevăr cu ospătarul nu e. Viața artistului nu a fost întotdeauna ușoară. După cum a mărturisit în nenumărate rânduri, a fost nevoit să muncească din greu pentru a-și întreține visul de a cânta. Înainte de a deveni celebru, Pepe a avut mai multe meserii: ”Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, zice artistul.

Tatăl lui Pepe e bomboana de pe tort

Și dacă despre zbuciumata lui relație cu Oana Zăvoranu se știu îndeajuns de multe, iată că tatăl lui Pepe – Ion Talent, constituie bomboana de pe tort. Nu demult a dezvăluit la un post de televiziune numărul real al copiilor pe care îi are în afara căsătoriei: "Eu nu am nici 4, nici 5 copii, ci 7. Eu nu mi-am ascuns viaţa, îi iubesc pe toţi, i-am făcut pentru că i-am dorit!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine