2020-03-28 18:04

Ce i se pregătește FIICEI unui magnat. Anunțul a fost făcut chiar de ea

 |  22:08
Ce i se pregătește FIICEI unui magnat. Anunțul a fost făcut chiar de ea

Mai nou, anunțurile importante, fie ele legate de evenimente fericite din viață sau nefericite, se fac pe rețelele de socializare. Este mai simplu, află toată lumea, ies comentarii, se face puțină publicitate – pozitivă ori negativă și viața merge mai departe! Și, desigur, publicul este curios și cum anume merge mai departe…

 “Abia aștept să creștem împreună pe parcursul acestei călătorii”. Este numai una dintre multele mesaje postate pe Instagram de către fiica magnatului Bill Gates, căreia i se pregătește o…nuntă! Da, în sfârșit fiica cea mare a lui Bill Gates, Jennifer Katharine, a fost cerută în căsătorie, iar anunțul a fost făcut chiar de ea prin intermediul unei imagini emoționante postate pe Instagram. „Nayel Nassar, ești unic. M-ai cucerit în acest weekend, surprinzându-mă într-unul dintre cele mai frumoase locuri. Abia aștept să îmi petrec tot restul vieții învățând, crescând, râzând și iubind alături de tine. De un milion de ori da”, a scris Jennifer cu referire la alesul ei.

Excursie surpriză

Nici logodnicul ei nu s-a lăsat mai prejos și a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu el și Jennifer. Alături de un mesaj, bineînțeles: „A SPUS DA!! Mă simt cel mai norocos și fericit om din lume în acest moment. Jenn, ești tot ce mi-am putut imagina vreodată. Abia aștept să creștem împreună pe parcursul acestei călătorii care se numește viață și pur și simplu nu mi-o pot imagina fără tine. Te iubesc mai mult decât ți-ai putea imagina și îți mulțumesc pentru faptul că fiecare zi alături de tine este precum un vis”, a scris Nayel. Cei doi au o relaţie de mai bine de patru ani, iar Nayel a surprins-o cerând-o în căsătorie într-o excursie surpriză, la munte.

Logodnicul e “piesă”

Trebuie să aflați că logodnicul lui Jennifer, Nassar, are 29 de ani și nu e un fitecine, fiind un milionar egiptean, potrivit english.alarabiya.net. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Stanford: Jennifer studia Medicina și Nassar Management și Economie. Amândoi sunt pasionați de echitație. Fondatorul Microsoft mai are alți doi copii alături de soția sa, Melinda, și anume pe Rory John, în vârstă de 20 de ani și pe Pheobe Adele, în vârstă de 17 ani. Ca un fapt inedit, Bill și Melinda Gates au sărbătorit recent 26 de ani de căsătorie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine