2019-07-22 12:50

Ce-l sfătuiește Strunilă pe Ipate, tatăl fetiței lui Jojo

 |  15:45
Ce-l sfătuiește Strunilă pe Ipate, tatăl fetiței lui Jojo

Multa cafea, odihna suficienta si atentie cu carul acordata iubitei lui, Jojo, sunt cateva dintre masurile pe care trebuie sa le ia Paul Ipate, acum ca a devenit tatic, dupa cum considera prietenul lui, actorul Octavian Strunila.

Anul nou i-a adus lui Paul Ipate cel mai frumos cadou, nașterea fetiței lui, Zora Maria Ipate. Vestea i-a bucurat pe toți cei apropiați lui Paul, iar adversarul lui de la Jocuri de celebritate, Octavian Strunilă, nu s-a lăsat mai prejos și a început să îi dea sfaturi pentru a se descurca cât mai bine.

Octavian Strunilă este un tătic cu experiență, iar încurajările lui sunt binevenite pentru Paul. Momentul emoționant prin care a trecut ieri, l-a determinat pe Paul să declare că: „Din momentul în care oficial devii părinte, ești în stare să renunți la tot pentru el. Pentru copil. Eu voi putea renunța la tot și să dau tot pentru ea. Bine ai venit, Zora :)”.

„Sunt foarte fericit pentru Paul că a intrat în rândul tăticilor! Îl sfătuiesc ca în primul an să își măsoare bine somnul, să ia multe vitamine ca să nu adoarmă pe canapea la filmări. Trebuie să mai știe că cei care vor veni în vizită nu vor scăpa copilul pe jos, toți au intenții bune, așa că nu trebuie să fie stresat. Îl mai sfătuiesc să își cumpere multă cafea! Lăsând gluma la o parte, cel mai important sfat pe care i-l pot da este să fie alături de Cătălina, trup și suflet, pentru că ei o să îi fie cel mai greu și va avea mare nevoie de sprijinul lui!”, a declarat Octavian Strunilă.

Paul Ipate si Octavian Strunilă au legat o prietenie frumoasă în al doilea sezon "Ferma vedetelor", iar împreună cu Mihai Bobonete au ocazia, în fiecare săptămână, să pună vedetele la întrecere, în Jocuri de celebritate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray