2020-07-14 03:59

Ce le spune Mihaela Radulescu celor care o injura

 |  17:16
Ce le spune Mihaela Radulescu celor care o injura

Un val de ura, dispret si injuraturi a starnit Mihaela Radulescu zilele trecute, dupa ce a jignit grav o ziarista, comportamentul sau bizar culminand cu replica acida la adresa unor concurente de la „Romanii au talent”, show in juriul caruia se afla. Totul a inceput cu reactiile negative pe care le-a primit postarea sa de pe Facebook scrisa la adresa unei jurnaliste care a indraznit sa omita, in articolul sau, cateva dintre reusitele profesionale ale divei de la Monaco, si pe care a alintat-o „retardat-o”. A urmat, apoi, cearta cu Andra, de la filmarile „Romanii au talent”, marul discordiei fiind siluetele a doua balerine pe care Mihaela Radulescu le-a eliminat din competitie pe motiv ca sunt grase, iar Andra le-a luat apararea motivand ca ea se afla acolo pentru a aprecia evolutia artistica a fetelor, nu silueta lor.

„Gustul succesului este mirodenia mea preferată! Iar l-am simţit, văzând cifrele de audienţă şi vă mulţumesc pentru...tot! Chiar şi cei care înjură şi murdăresc pagina sau atmosfera sunt parte din ecuaţia succesului meu - o urâm, dar nu putem fără ea. Fiţi senini şi buni şi ...s-aveţi VIAŢĂ!“, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina oficială de Facebook, drept raspuns celor care s-au aratat indignati de atitudinea aroganta a divei.

Printre altele, vedeta a fost criticată dur pe Facebook si pe bloguri  după ce a făcut un comentariu cu privire la greutatea fetelor din grupul Diamond Duo, format din două eleve de 14 ani, care au avut  un număr de balet contemporan şi elemente dificile de gimnastică la „Romanii au talent”. Fetele au  adunat, pe langa aplauzele publicului şi aprecierile Andrei, si cateva replici extrem de dure din partea Raduleascai.

 „Dacă la etapa următoare nu ai cinci kilograme mai puţin, nu treci mai departe“, i-a spus Mihaela Rădulescu uneia dintre dansatoare.

„Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine. Nu suntem la gimnastică, suntem la «Românii au talent». Dacă are 100 de kilograme şi poate să facă asta e perfect. Eu asta caut la «Românii au talent»“, a contracarat Andra.

 „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică“, a continuat Mihaela Rădulescu. 

„Bine că m-au luat şi pe mine în juriu, că eu nu caut asta. Graşii au loc oriunde în lume, dar nu în dans“, a spus ulterior Mihaela Rădulescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-14

In legatura cu acest articol...

„Mihaela Radulescu, esti penibila!”. Vezi cine a avut curaj sa-i spuna divei una ca asta!

Schimb dur de replici intre Andra si Mihaela Radulescu la „Romanii au talent”
Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
14 Mar 2015

O chiama Mihaiele Tiganu , deci in realitate si fapt , este de origine . Radulescu este mune de inprumut . Acum nu mai are de unde suge si ii da televiziune cit vrea ei , pe abonamentul nostru . O japita ordinara care a adunat multe jeguri in gaura de tiganca . Sa duca la turci ca Andreia si atunci se satura de maciuci circumscrise . zice ca este familista si copilul sta singur printre apatrizi . Ceva invirteste ea cu spionajul , sau caratul afara , la drumurile ei inainte si inapoi . Ceva este in neregula , a sa aflam cit de curind .
PENTRU CARACATITA
14 Mar 2015

Bai paparuda dar de unde ai tu bani pentru toate excapadele si plimbarile cu avioane , apartamente , balamucuri si chermeze ? Mie i-mi face socoteala fiscul - ANAF - statul . Tie nu i-ti face adunarea veniturilor totale anual , plus donati , parangheli , sa platesti taxele aferente anual ? Daca esti o doamna nu aratai toate cururile si otrepele atirnate si operate , ca tita vaci cu riduri . Poti sa ai o tinuta de doamna si in limita frumuseti , demnitati , feminine ce mai ai pina in prezent . Daca vrei sa nu vorbeasca lumea de tine , nu trebuia sa scri ,expui , fotografi , altele , publice , si i-ti traiai modest , aventurile parodiale si exotice sentimentale , de cotofana cu coada alba . Nimeni nu este nemuritor , sa sti ca totul este trecator . Tu te tot lauzi in vazul si risul lumi . Punct .
TRECATOR
15 Mar 2015

Ha , Ha , te-am vazut in realitate si este adevarul despre tine . Te jucai cu otrepele de tite si gura , in haznaua porcilor , cu nisip si rumegus . Nu mai am nimic de spus de tine . Spioano , ai revenit , faci , crosetezi , tu ceva in realitate .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz