2020-01-23 01:48

Ce noutate aduce sezonul 6 MasterChef

 |  14:17
Ce noutate aduce sezonul 6 MasterChef

Chefii sunt aceeasi, pasiunea pentru gatit, lacrimile, atat cele de bucurie, dar mai ales cele de dezamagire si stres duse la extrem sunt la locul lor si in sezonul 6 MasterChef, insa noutatea acestei toamne este „sortul de aur”, asul din maneca Chefilor cu ajutorul caruia acestia pot trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, în rândul celor 24 de concurenți, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele de departajare.

Noi reguli vor intensifica parcursul competitorilor către titlul de MasterChef in acest sezon, al saselea pentru show-ul culinar care a scris istorie in televiziunile din  intreaga lume.  „Sortul de aur” este unul dintre elementele noi care vor colora sezonul 6 MasterChef, pe care il vor primi cei mai talentatati dintre bucatari, cei care reusesc sa-i impresioneze pe Chefi  la prima degustare atat de mult incat vor trece examenul de admitere dupa prepararea unui singur fel de mancare.

Unul dintre aspiranții la șorțul MasterChef cu care vom face cunoștință în prima ediție este un proprietar de restaurant care va mărturisi cu o sinceritate zdrobitoare că nu s-a implicat niciodată în 20 de ani în bucătăria acestuia. Pe lângă acesta, o concurentă va încerca să cucerească papilele gustative ale celor 3 jurați cu un Sistem Solar ... dulce! Luni de la 20:30, telespectatorii vor putea afla care a fost reacția juriului și dacă gustul preparatelor a reușit să aducă concurenților mult râvnitul șorț, anunta Pro Tv pri intermediul unui comunicat de presa remis ziarului Puterea.

În prima ediție, Chefii vor avea o surpriză în momentul în care vor fi martorii unei cereri în căsătorie. Concurentul a primit un DA de la prietena lui, dar oare va reuși să mai obțină cel puțin două răspunsuri pozitive pentru a accede mai departe în competiție?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray