2019-10-15 17:03

Ce nu știi despre Prima Doamnă a SUA, Melania TRUMP

 |  15:45
Ce nu știi despre Prima Doamnă a SUA, Melania TRUMP

Ex-topmodel, Melania Trump este, pentru unii, doar o femeie frumoasa si atat, fara ca inteligenta sa vina la pachet cu aceasta calitate. S-ar parea, insa, ca soţia magnatului ajuns cel de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, cunoaste cinci limbi straine. Imigranta născută în Slovenia vorbeste, pe langa limba sa maternă, slovena, si engleză, franceză, sârbă şi germană.

Melania este cea de-a doua Primă Doamnă care s-a născut în afara SUA, devenind cetăţean american în 2006, acelaşi an în care a dat naştere fiului său şi al lui Donald Trump, Barron. Ea a crescut într-un bloc comunist din orăşelul sloven Sevnica, iar părinţii săi erau muncitori la fabrică.

Ca model, Melania a fost descoperită în 1987 de către renumitul fotograf Stane Jerko, care a propulsat-o într-o carieră fulminantă de modeling si adusa în SUA, în 1996. La acea vreme era cunoscută ca Melanija Knavs, dar şi-a schimbat numele într-o sonoritate mai germană, Knauss, numele utilizat de aceasta de-a lungul carierei sale de model atât in Europa, cât şi în SUA, scrie Mediafax.

Melania l-a refuzat iniţial pe Donald Trump când i-a cerut numărul de telefon la o petrecere din New York, în 1998 (Donald se afla la acea petrecere însoţit de o altă femeie). Totuşi, ea i-a cerut datele personale ale magnatului: "Dacă îi dădeam numărul meu, aş fi fost doar una din femeile pe care le suna", a spus aceasta pentru revista GQ. Astfel, Trump i-a dat ei toate numerele sale, atât cele de afaceri, cât şi cele personale.

Cuplul a început să îşi dea întâlnire şi s-a căsătorit în 2005.

În afară de limba sa maternă, slovena, Melania Trump este fluentă în engleză, franceză, sârbă şi germană, iar modelul său de Primă Doamnă este Jacqueline Kennedy. "A avut un stil deosebit, elegant, simplu dar feminin", a declarat Melania pentru Harper’s Bazaar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray