2020-01-28 15:27

Ce piesă superîndrăgită va cânta Bette Midler la ceremonia PREMIILOR OSCAR

 |  00:39
Ce piesă superîndrăgită va cânta Bette Midler la ceremonia PREMIILOR OSCAR

Bette Midler va cânta "The Place Where Lost Things Go" la gala premiilor Oscar din 24 februarie, porivit Variety.

Midler, o prietenă veche a compozitorului Marc Shaiman, va cânta melodia interpretată de Emily Blunt în filmul "Mary Poppins Returns". Cântecul, compus de Shaiman, pe versuri de Scott Wittman, este unul dintre cele cinci nominalizate la categoria "cel mai bun cântec original". 

Academia a anunţat printr-un teaser pe 31 ianuarie că "melodia va fi cântată de un invitat special surpriză". 

Iniţial, doar două dintre cele cinci melodii nominalizate urmau să fie prezentate live - "Shallow" din filmul "A Star Is Born" şi "All the Stars" din "Black Panther". În urma criticilor, Academia a decis ca toate cântecele nominalizate să fie cântate în cadrul ceremoniei, inclusiv cel din "Mary Poppins Returns". 

Shaiman ar putea să o acompanieze pe Midler la pian. 

"În copilărie, am crescut obsedat de coloana sonoră din "Mary Poppins", învăţând totul despre cum se compune un cântec", a scris Shaiman pe Facebook.

"Ca adolescent, în anii 1970, am devenit obsedat de o nouă stea Bette Midler, cu care am ajuns să leg o prietenie de 40 de ani. Cum aş fi putut să îmi imaginez că într-o zi Batte Midler va cânta un cântec pe care l-am scris împreună cu Scott Wittman pentru continuarea filmului "Mary Poppins" la premiile Academiei?! Inima îmi explodează"", spune compozitorul, potrivit News.ro.

Midler a fost nominalizată de două ori la categoria "cea mai bună actriţă" (pentru "The Rose", 1979, şi "For the Boys", 1991).

Cea de-a 91-a ediţie a galei premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre din Los Angeles. Ceremonia va fi transmisă în direct de ABC.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine