2020-01-29 14:07

Ce spun astrologii despre copilului lui Meghan şi Harry / BEBELUȘUL REGAL ducilor de Sussex va fi «influencer», dar va avea o frustrare

 |  23:07
Ce spun astrologii despre copilului lui Meghan şi Harry / BEBELUȘUL REGAL ducilor de Sussex va fi «influencer», dar va avea o frustrare

Bebeluşul ducilor de Sussex, care s-a născut luni dimineaţă, va fi inteligent, comunicativ, loial şi va aprecia lucrurile fine, potrivit astrologilor care i-au realizat harta personalităţii copilului, informează insider.com.

Bebeluşul regal s-a născut în zodia Taurului, având ascendent în Gemeni, potrivit expertului în astrologie şi scriitoarei Aliza Kelly, care i-a realizat astrograma.

"Faptul că bebeluşul are ascendent în Gemeni înseamnă că acesta va fi isteţ, inteligent şi comunicativ. Nu există niciun dubiu că acest bebeluş regal va fi un «influencer» în viitor", a spus Kelly.

De cealaltă parte, Taurul este un semn de pământ, persoanele născute în această zodie demonstrând apreciere pentru lucrurile fine, dar şi o loialitate de nezdruncinat.

Totuşi, copilului i-ar putea fi dificil să facă diferenţa între "fani" şi "prieteni", o problemă cu care se confruntă multe persoane aflate în vizorul publicului.

Noul bebeluş regal s-ar putea simţi frustrat

Kelly a mai spus că acesta s-ar putea simţi frustrat de faptul că realitatea în care trăieşte este atipică.

De asemenea, aceasta a spus că bebeluşul are potenţialul de a influenţa profund societatea britanică.

Copilul prinţului Harry este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii. De asemenea, bebeluşul este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii - după bunicul său, prinţul moştenitor Charles, unchiul său, prinţul William, copiii acestuia, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi tatăl său, prinţul Harry, potrivit Mediafax.

După naştere, eveniment la care prinţul Harry a asistat, acesta a făcut o scurtă declaraţie pentru presă, la Frogmore Cottage, noua sa reşedinţă de pe domeniul Windsor. "Sunt încântat că Meghan şi cu mine avem un băieţel. A fost cea mai uimitoare experienţă pe care mi-aş fi putut-o imagina vreodată. Este greu de înţeles cum o femeie poate face un astfel de lucru, dar suntem amândoi extrem de încântaţi şi recunoscători pentru sprijinul manifestat de toată lumea", a spus prinţul, care a adăugat că sarcina lui Meghan depăşise termenul.

De asemenea, acesta a spus că încă nu au decis numele bebeluşului - "care este absolut încântător" -, dar informaţia va fi făcută publică în aproximativ două zile, când micuţul va fi şi prezentat lumii întregi.

Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moşteni titlul de prinţ pe care îl poartă tatăl său. În urma unei decizii luate de regele George al V-lea, bunicul reginei Elizabeth a II-a, datând din 1917, titlul de "alteţa sa regală prinţul/ prinţesa" este rezervat doar copiilor suveranului, copiilor fiilor suveranului şi celui mai mare dintre fii prinţului de Wales (primul moştenitor direct al tronului britanic).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine