2020-08-15 23:49

Ce spune actrița Casandra LUNGU, despre lucrul cu Penélope CRUZ / Au filmat împreună pentru „Wasp Network”

 |  23:59
Ce spune actrița Casandra LUNGU, despre lucrul cu Penélope CRUZ / Au filmat împreună pentru „Wasp Network”

Actrița de origine română Casandra Lungu, stabilita de multi ani in Spania, a avut sansa de a filma alaturi de Penélope Cruz în cel mai recent film al francezului Olivier Assayas, „Wasp Network”. Casandra Lungu a fost prezentă la premiera filmului de la Festivalul de la Veneţia, unde este selectat în competiţie.

„Ştiam că e un rol scurt, o replică, dar nu ştiam detalii. Mi-au cerut destul de repede măsurile pentru costum, după care o perioada lungă nu am ştiut nimic. Am primit textul mai târziu, dar nu ştiam cu cine joc. Îmi doream cel mai mult ca măcar în ziua când filmez să fie Penélope pe platou, să pot să o cunosc. Ei bine, când mă machiau şi coafau, am auzit lângă mine pe cineva din echipă: «Da, ea e cea care filmează cu Penélope». Şi imediat i-am trimis un mesaj mamei mele: «Mama, am impresia că filmez cu Pe». Şi aşa a fost!”, a declarat Casandra Lungu intr-un interviu pentru urban.ro.

Despre actriţa spaniolă a spus că „a fost amabilă, normală, apropiată, cum cred că ar trebui să fim toţi, indiferent de nivelul la care ajungem”.

Despre Assayas a precizat că „i se lumina faţă când mă vedea”.

„La lucru e destul de degajat. Dacă ai o întrebare, imediat e lângă ţine şi te lămureşte. Senzaţia mea este că lasă foarte multă libertate actorilor să propună, să iasă partea spontană pe care o caută mereu camera. Asta mai ales am observat din cum a gestionat secvenţa cu Penélope. Ea chiar l-a întrebat de câteva ori dacă i se pare bine ce face, iar el era mulţumit, aproba şi o încuraja să încerce şi să propună”.

„Pe de o parte, e clar că încă nu eşti din gaşcă lor, dar fiecare – cu educaţie şi carismă – mi-a dat încredere şi m-a făcut să mă simt tare bine”, a adăugat ea.

Filmul „Wasp Network” are în centru cinci spioni cubanezi numiţi în SUA „Miami five”, iar în Cuba „los cinco héroes” (cei cinci eroi, n.r.). Ei au fost arestaţi şi condamnaţi la închisoare în 1990, în Statele Unite, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-06

Mai multe imagini:
Ce spune actrița Casandra LUNGU, despre lucrul cu Penélope CRUZ / Au filmat împreună pentru 'Wasp Network”
zoom
Ce spune actrița Casandra LUNGU, despre lucrul cu Penélope CRUZ / Au filmat împreună pentru 'Wasp Network”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz