2020-07-03 17:27

Ce spune Lady GAGA despre zvonul că ar fi ÎNSĂRCINATĂ: «Da, sunt însărcinată cu...»

 |  21:13
Ce spune Lady GAGA despre zvonul că ar fi ÎNSĂRCINATĂ: «Da, sunt însărcinată cu...»

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat, printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Twitter, că va lansa un nou material discografic, negând cu această ocazie şi zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, relatează contactmusic.com.

Artista a confirmat că lucrează la cel de-al şaselea album, primul după "Joanne", material lansat în 2016. Ea a ţinut să nege, astfel, zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, care au circulat în ultima perioadă în mediul online.

Referindu-se la zvonurile apărute în Statele Unite şi care au fost preluate de toate tabloidele din lume, că ar fi însărcinată, Gaga a scris pe Twitter: „Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, referindu-se la cel de-al şaselea album de studio.

Lady Gaga a mai criticat recent şi reţelele de socializare online, pentru că le-au permis oamenilor să răspândească rapid informaţii false. Ea a infirmat, astfel, speculaţiile apărute după prestaţia de la gala premiilor Oscar, ce a avut loc pe 24 februarie, la Los Angeles, potrivit cărora ar fi avut o idilă cu actorul american Bradley Cooper, care i-a fost regizor şi coleg de platou în filmul "A Star Is Born/ S-a născut o stea", citeaza Mediafax.

Atunci când a fost întrebată recent despre ce spun gurile rele, ea şi-a dat ochii peste cap, după care a afirmat că "reţelele de socializare sunt toaleta internetului" şi că "ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil". Ea a continuat spunând că oamenii au văzut dragoste, pentru că asta au vrut şi ea şi actorul Bradley Cooper să arate. Ea a exclamat apoi "Sunt o artistă! Cred că am făcut o treabă bună. V-am păcălit!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz