2019-09-21 01:37

Ce spune Paris Jackson, fiica lui Michael, despre ştirea că ar fi încercat să se SINUCIDĂ din nou

 |  18:12
Ce spune Paris Jackson, fiica lui Michael, despre ştirea că ar fi încercat să se SINUCIDĂ din nou

Fiica lui Michael Jackson, Paris, a încercat să se sinucidă, sâmbătă. Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital. Motivul care ar fi determinat-o să ia dramatica decizie ar fi documentarul despre presupusele abuzuri sexuale ale tatălui său, transmite TMZ.

Fiica lui Michael Jackson ar fi recurs la acest gest extrem după ce a văzut documentarului „Leaving Neverland”, axat pe presupusele abuzuri sexuale ale tatălui ei asupra unor minori. Potrivit TMZ, citat de Mediafax, Paris Jackson a fost transportată de urgenţă la spital, sâmbătă dimineaţa.

Surse apropiate familiei au mai precizat că, în prezent, fotomodelul este în stare stabilă.

Paris Jackson a negat într-o postare pe Twitter că ar fi încercat să-şi ia viaţa şi susţine că informaţia este o „minciună”. 

Documentarul „Leaving Neverland", care a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, SUA, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmăreşte povestea lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreţ, aflat în culmea succesului său muzical, în anii ´80 şi la începutul anilor ´90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simţite în viaţa lor de adulţi.

foto: Entertainment Weekly


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray