2020-02-28 14:31

Ce au cerut cei de la Iron Maiden în culise: masaj şi şapte tipuri de bere

 |  17:33
Ce au cerut cei de la Iron Maiden în culise: masaj şi şapte tipuri de bere

O maseuză profesionistă şi nu mai puţin de şapte tipuride bere se numără printre solicitările trupei Iron Maiden pentru concertul pecare îl va susţine duminică, la Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat. Cu cincizile rămase până la concertul "ce va zgudui inima Transilvaniei",echipa de producţie pune la punct ultimele detalii pentru primirea celebreitrupe de heavy metal Iron Maiden.

Astfel, în zona de culise, membrii trupei vor avea ladispoziţie 12 cabine, dintre care două vor fi destinate chitaristului şitoboşarului pentru repetiţii individuale înainte de concert. De asemenea,artiştii au specificat că vor avea nevoie de peste 200 de prosoape atât înculise, cât şi pe scenă, insistând ca acestea să fie de culoare neagră.

Pentru a se destinde înainte de concert, membrii IronMaiden şi-au dorit ca o maseuză profesionistă să fie disponibilă la locaţie, cudouă ore înainte de a urca pe scenă, având pregătite două camere pentrurelaxare.

În ceea ce priveşte preferinţele culinare ale celor de laIron Maiden, ele cuprind meniuri cât mai echilibrate: fripturi cu garnitură delegume, multe salate, fructe proaspete, brânzeturi şi peşte. Artiştii ausolicitat, de asemenea, ca în culise să aibă la dispoziţie numeroase băuturirăcoritoare, vin roşu şi alb, votcă şi nu mai puţin de şapte tipuri de bere.

În deschiderea concertului va cânta una dintre cele maireprezentative trupe ale rockului autohton, Cargo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine