2020-04-06 16:11

Ce au făcut în vacanţă Diana Dumitrescu şi soţul ei

 |  17:34
Ce au făcut în vacanţă Diana Dumitrescu şi soţul ei

Diana Dumitrescu şi soţul ei,Ducu Ion, au petrecut o vacanţă de vis în Franţa, unde au vizitat oraşeleidilice de pe Coasta de Azur. Cei doi au plecat în vacanţă cu maşina, iardestinaţia lor a fost oraşul Juan les Pins de pe Riviera Franceză: “A fost undrum lung şi foarte frumos. Fiind obosiţi, în prima seară ne-am oprit înBudapesta, unde am rămas să ne odihnim. Am plecat dis de dimineaţă pe un drumextrem de plăcut, am admirat Ungaria şi Italia, oprindu-ne în micul orăşelTreviso sau Câtă di Treviso. Am nimerit în zi de sărbătoare, când mai totul eraînchis, dar ne-am plimbat pe micile străduţe vechi şi frumoase. Aici am mâncatcele mai bune paste carbonara, mâncărurile recomandate fiind aceste paste şignocchi”, povesteşte vedetă de la Acasă TV.

Cei doiîndrăgostiţi s-au relaxat la soare, au vizitat oraşele turistice din apropiere şiau savurat cele mai alese mâncăruri franţuzeşti: “Odată ajunşi în Juan lesPins, ne-am instalat la vila închiriată şi ne-am aşezat nerăbdători la piscină.Am făcut plajă, am vizitat orăşelele din jur, printre care s-au numărat Biot,unul dintre cele mai vestite oraşe de pe coastă pentru vechimea şi frumuseţealocului, oraşul Grasse, locul unde s-a inventat prima oară parfumul, de undemi-am cumpărat unul inventat în 1864, din parfumeria Fragonard. Am făcut cumpărăturila Cannes, am mâncat toate deliciile franţuzeşti şi foarte multe fructe demare, am fost în parcul de distracţii şi în Aqua Land, unde am văzut spectacolecu morse şi delfini, am văzut pinguini şi pisici de mare”, spune Diana.

FrumoasaDiana Dumitrescu şi soţul ei, Ducu Ion şi-au încheiat vacanţă într-o atmosferăde poveste: “Pe drumul de întoarcere am petrecut o după amiază la Verona undeam văzut casa Juliettei şi a lui Romeo şi ne-am plimbat pe străduţele aceleafrumoase, mărginite de căsuţe vechi cu balcoane înflorate şi pline de oameniveseli”.

După o vacanţă superbăpetrecută pe Coasta de Azur, Diana Dumitrescu revine la Acasă TV în telenovela“Iubire şi onoare”, în rolul Oxanei, fiica unui magnat rus, o femeie inteligentă,calculată, manipulatoare şi foarte rea, care este în stare de orice pentru a-şiîmplini visul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine