2020-03-28 12:00

Ce complexe au divele de la Hollywood

 |  18:43
Ce complexe au divele de la Hollywood

Pentru noi sunt adevărate zeiţe ale frumuseţii şi nu am crede că sunt lafel de complexate ca oricare altă muritoare de rând care le admiră prinreviste. Retuşarea pe calculator este vitală în cazul unor dive de la Hollywoodcare nu ar accepta în veci să se expună aşa cum sunt de la Mama Natură. În timpce Salma Hayek este complexată de înălţime, Paris Hilton crede că măsura 42 lapantofi este mult prea mare, iar Kate Winslet şi Gwyneth Paltrow au o problemă legatăde greutate. Niciodată nu cred că sunt suficient de slabe şi au impresia călumea le pune la stâlpul infamiei pentru că sunt durdulii.

Perfectă pentru mulţidintre noi, uşor cam slabă pentru alţii, Victoria Beckham nu este mulţumităde forma abdomenului său şi atunci când pozează are pretenţia să-i fieprelucrată în Photoshop această parte a corpului afectată de vergeturi. Considerată de o Planetă întreagă un model de frumuseţe, Eva Longoria susţine că singura parte acorpului care îi place la ea sunt labele picioarelor, iar lui Paris Hilton fixasta îi displace. Blonda crede ca are piciorul prea mare şi suferă îngrozitorcă poartă măsura 42. Fără îndoială, Sandra Bullock este o femeie frumoasăla cei 44 de ani, însă actriţa suferă îngrozitor atunci când trebuie să filmezescene nud, pentru că are impresia că posteriorul sau este foarte urât. Salma Hayek are 1,57 m înălţime şi tocmai de aceea poartă mereu pantofi cutocuri înalte.

A arătat grozav în “Titanic” şi multe femei au dorit să-i semene, însă KateWinslet crede că este prea grasă şi spune că niciodată nu şi-a dorit să fiecelebră, de teamă că lumea va râde de colăceii ei. Chiar şi acum, Kate nu s-a obişnuit cu gândul că esteo femeie frumoasă şi are impresia că toată lumea din jur o vede plinuţă. Aceeaşiproblemă o are şi GwynethPaltrow,actriţa considerând că niciodată nu este suficient de slabă şi detonifiată pe cât ar trebui. Probleme legate deforma picioarelor au Jessica Biel, Britney Spears şi Geri Halliwell,divele dorindu-şi ca ele să fie mai lungi şi mai subţiri. Deşi sunt admiratepentru picioarele tonifiate, cele trei nu sunt de acord cu vocea poporului şicontinuă să creadă că ar trebui îmbunătăţit aspectul acestora. Dacă unele seplâng că nu sunt suficient de slabe, Cameron Diaz vrea să se îngraşe şivisează la un posterior ca al lui Jeniffer Lopez. În schimb, Mischa Bartonconsideră că are picioarele prea grase şi pline de celulită, iar pentru aschimba acest lucru se chinuie cu diete drastice cu efect yo-yo, kilogramelepierdute rapid reîntorcându-se întreit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-12

Mai multe imagini:
Ce complexe au divele de la Hollywood
zoom
Ce complexe au divele de la Hollywood
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine