2020-02-17 15:34

Ce face Simona Dichiseanu ca să arate astfel la 43 de ani

 |  18:34
Ce face Simona Dichiseanu ca să arate astfel la 43 de ani

Se pregăteşte săaniverseze 43 de ani de viaţă, dar o putem lesne confunda cu fiica ei, Ioana,în vârstă de 23 de ani. Simona Dichiseanu se menţine într-o formă fizică cestârneşte invidie în rândul femeilor mai puţin norocoase de la natură. Şi maipuţin disciplinate în ce priveşte respectarea unui stil de viaţă sănătos. Căci,până la urmă, spune Simona, disciplina face totul, fie că vorbim desprealimentaţie sau despre sport. Ce mănâncă şi ce nu mănâncă, ce fel de sport faceşi ce regim de viaţă are soţia celebrului Ion Dichiseanu, aflaţi în rândurilede mai jos.

„În primul rând, nu merg în cluburi. Am avutîntotdeauna o viaţă ordonată. Iar dacă vă imaginaţi că stau toată ziua prinsaloane de frumuseţe, vă înşelaţi! Am preocupări fireşti pentru orice femeie:am grijă de casă, gătesc, spăl, calc... Nu mă menajez prea mult, mai ales că amun fix legat de curăţenie”, ne-a povestit Simona Dichiseanu. „În schimb, facsport în fiecare zi, măcar o jumătate de oră. Asta se întâmplă de foarte mulţiani. Nu mă duc la sală, pentru că e incomod, ci am aparatele mele acasă. Nu mis-a întâmplat să treacă mai mult de două zile fără să fac sport, şi asta doarîn cazuri excepţionale. Mişcarea este esenţială, ea ne menţine tineri şienergici. Şi trebuie să fii foarte disciplinat”, adaugă Simona. Chiar dacăgimnastica a devenit o activitate zilnică pentru ea, blonda de 43 de ani nu serăsfaţă cu prea multe delicii culinare. „Am foarte mare grijă la ce mănânc!Fără prăjeli şi sosuri, asta e o regulă de bază. Lactatele îmi plac, dar le camevit, iar carne mănânc, însă nu exagerat. Îmi plac mai degrabă peştele şipuiul, carnea uşoară, fără prea multe grăsimi”, ne-a mai declarat SimonaDichiseanu. Nici cu dulciurile nu e prietenă bună: „Nu le mănânc pe cele carese găsesc în comerţ. Prefer fructele proaspete sau uscate atunci când am poftăde dulce. Şi legumele ocupă un loc important în alimentaţia mea, căci suntfoarte sănătoase şi pline de vitamine”. Simona se fereşte şi de pâine, dar înschimb, adoră orezul, care spune că îi conferă strălucire pielii. „Nu mănâncpâine. Dar orez, da, destul de des, pentru că este foarte bun pentru piele,acesta este un lucru pe care nu multe femei îl ştiu”, dezvăluie blonda. Atuncicând are poftă să ronţăie ceva, Simona stă departe de chipsuri sau de covrigişi mănâncă... tot orez! „Este vorba despre rondelele de orez expandat, îmi placfoarte mult şi reprezintă gustarea ideală dintre mese”. Simona mai spune că nuse teme de carbohidraţii conţinuţi de cartofi. „Nu se află pe «lista mea neagră», darnici nu fac excese”.

„Nu am fumat niciodată”

Printre trucurile lacare mai apelează Simona se numără şi curele cu pepene, struguri sau ananas.„În zilele respective, nu mănânc nimic altceva. Curele acestea sunt foartebenefice pentru organism, le recomand oricui, cu încredere”. Întrebată ce felde creme anticelulitice foloseşte, Simona ne-a declarat că nu are prea multeastfel de produse pe raftul din baie. „A trecut ceva timp de când nu am maifolosit o cremă împotriva celulitei! Mai important este să acţionezi îninterior. Dacă mănânci ce nu trebuie, te poţi da de cinci ori pe zi cu creme,efectul va fi zero”, crede soţia lui Dichiseanu. „Dimineaţa beau cafea, pentrucă îmi dă energie, dar în schimb, nu am fumat niciodată şi nici nu înţelegacest viciu”, a încheiat Simona.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-24

Mai multe imagini:
Ce face Simona Dichiseanu ca să arate astfel la 43 de ani
zoom
Ce face Simona Dichiseanu ca să arate astfel la 43 de ani
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine