2020-08-05 14:44

Ce fel de nuntă va avea Ernest

 |  15:09
Ce fel de nuntă va avea Ernest

După ce a devenit cunoscut în casa Big Brother, Ernest a ştiut să profite de oportunităţi şi a ajuns să facă exact ceea ce îi place mai mult. În prezent realizează emisiunea Ochii din umbră”de la Kanal D. Vedeta tv spune că este împlinit atât pe plan profesional,  cât şi pe plan personal. Mai nou, se pregăteşte şi de nuntă.

Ernest urmează să se căsătorească cu iubita lui, Ada, cu care are o relaţie de opt ani. El a dezvăluit că nunta va avea loc la vară şi că va fi un eveniment privat. Invitat la emisiunea "Cancan TV", vedeta de televiziune a vorbit despre dragoste şi trădare, în contextul în care el prezintă “Ochii din umbră”, de la Kanal D. “Dragostea a trecut într-un plan secund. Romantismul a trecut, contează doar sexul”, a declarat Ernest, care urmează să se căsătorească.

Au fost prea plini de orgoliu

Deşi mulţi cred că, din cauza emisiunii pe care o prezintă, Ernest trăieşte cu teama de a nu deveni chiar el o victimă, lucrurile nu stau deloc aşa. Are încredere totală în iubita lui şi consideră că nu merită să trăieşti cu această frică zi de zi. “Nu îmi e teamă că viitoarea mea nevastă o să mă înşele. Nu poţi să trăieşti o teamă ca aceasta. Nu poţi să porneşti la drum cu un astfel de gând”, a mai spus Ernest . “Cu toţii am trecut prin chestia asta cu înşelatul. Am trecut şi eu prin asta. Am fost înşelat.  Se întâmpla pe vremea dinainte de Big Brother. Relaţia se răcise şi am pus nişte întrebări şi apoi aflat”, a mai spus acesta. Ernest a spus că va face nunta anul acesta, dar nu a vrut să dezvăluie data exactă. “Nu vreau să fac din nunta mea ceva public. Vor fi invitaţi mai mulţi prieteni vechi, care nu sunt obişnuiţi cu camerele de filmat”, a spus acesta. “Mi-am dat seama că este aleasa mea în momentul în care nu am avut-o lângă mine. Ne-am dat seama amândoi că suntem prea plini de orgoliu şi a fost ca o lecţie pentru amândoi. Am fost despărţiţi luni de zile, aproape un an, şi atunci am realizat că e aleasa mea”, a precizat Ernest. Realizatorul tv are şi un sfat pentru bărbaţii care vor să-şi înşele iubitele. “Să nu o facă! Nu pot să divulg secrete «din casă», pentru că este un conflict de interese la mijloc. Cred că un băr­bat poate să îşi înşele partenera, fără ca aceasta să îşi dea seama, doar dacă o face cu cap. În schimb, cred că o femeie poate înşela fără să fie prinsă mult mai uşor decât un bărbat, pen­tru că ea ştie să îşi ascundă stările şi trăirile mai bine decât acesta. Totuşi, rămân la sfatul că mai bine nu înşeli”, spune Ernest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz