2019-10-15 05:15

Cel mai cunoscut ROCKSTAR francez a pierdut bătălia cu CANCERUL

 |  11:12
Cel mai cunoscut ROCKSTAR francez a pierdut bătălia cu CANCERUL

Cel mai cunoscut star rock francez, supranumit Elvis al Franţei, a murit la vârsta de 74 de ani, a anunţat soţia acestuia.

Celebrul Johnny Hallyday suferea de cancer la plămâni și, chiar dacă urma de ceva timp un tratament, acesta a pierdut lupta cu nemiloasa boală, care ajunsese în faza de metastază, scrie Mediafax.

"Johnny Hallyday a plecat. Scriu aceste cuvinte fără să cred acest lucru. Şi totuşi este adevărul. Soţul meu nu mai este. Ne-a părăsit în această noapte, aşa cum a trăit toată viaţa, cu curaj şi demnitate. Până în ultima clipă, a făcut faţă acestei boli care îl măcina de luni, dându-ne tuturor lecţii de viaţă extraordinare. Cu inima bătând atât de tare într-un trup de rocker care a trăit toată viaţa fără să facă nicio concesie, pentru publicul său, pentru cei care îl admiră şi îl iubesc", a scris Laeticia Hallyday într-un comunicat.

De mai multe săptămâni, circulau informaţii îngrijorătoare despre starea de sănătate a starului rock. În urmă cu o lună, acesta a fost internat din cauza unei boli respiratorii. După şase zile petrecute la clinica Bizet din Paris, Johnny Hallyday a decis să se întoarcă acasă, la domiciliul său din Marnes-la-Coquette, şi, de atunci, Laeticia nu a mai oferit nici o informaţie pe reţelele de socializare.

Hallyday, al cărui nume real era Jean-Philippe Smet, este cel mai cunoscut cântăreţ de rock francez, cu peste 100 de milioane de albume vândute pe parcursul unei cariere de peste 50 de ani. Specialiştii consideră că Johnny Hallyday este cântăreţul care a introdus stilul rock în Franţa. În urmă cu 20 de ani, preşedintele francez Jacques Chirac l-a numit Cavaler Al Ordinului Naţional francez 'Legiunea de Onoare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray