2020-08-10 19:07

Cel mai iubit cuplu de la Hollywood, la un pas de divorț

 |  21:04
Cel mai iubit cuplu de la Hollywood, la un pas de divorț

Șoc printre fanii unuia dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Revista “National Enquirer” anunţă că Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt la un pas de divorţ. Se pare că Angelina l-a înşelat pe soţul ei.

De mai bine de o lună, Angelina se află în Cambodgia, acolo unde lucrează la un nou film. Potrivit revistei americane, aici i s-ar fi aprins călcâiele după un membru al echipei de producţie. În cea mai recentă ediţie, “National Enquirer” scoate la iveală mai multe imagini în care Angelina apare foarte des în compania unui bărbat necunoscut, acesta fiind cel pentru care a “uitat” de căsnicia sa.

Potrivit publicaţiei, după doar 15 luni de la căsătorie, Jolie şi Pitt sunt hotărâţi să semneze actele de divorţ şi urmează să înceapă o adevărată bătălie pentru averea impresionantă de 480 de milioane de dolari şi pentru custodia celor şase copii.

Cel mai iubit cuplu de la Hollywood, la un pas de divorț
zoom
Angelina Jolie şi Brad Pitt formează un cuplu de zece ani. Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz