2020-07-07 19:29

Celebru rocker se desparte de trupa AC/DC

 |  17:01
Celebru rocker se desparte de trupa AC/DC

Basistul trupei hard rock AC/DC, Cliff Williams, a decis sa se retraga din industria muzicala. In plus, Cliff Williams nu va mai lua parte nici macar la sesiunile de inregistrari care urmeaza sa fie facute de membrii celebrei trupe. Practic, momentul de adio va coincide cu sfarsitul turneului programat din 2016, ‘Rock Or Bust World Tour’.

Basistul va aparea in fata fanilor, pentru ultima oara, la concertul sustinut pe 20 septembrie, la centrul Wells Fargo, din Philadelphia. Explicatia artistului are la baza o nemultumire legata de afectarea stilului trupei. Practic, Williams a acuzat faptul ca trupa a devenit un ”animal schimbat” de-a lungul anilor. Basistul trupei hard rock AC/DC a ajuns la aceasta concluzie din cauza pierderii fostilor membri ai trupei: Malcolm Young, Phil Rudd si Brian Johnson.

„Este tot ce am stiut sa fac timp de 40 de ani, dar dupa acest turneu, renunt la inregistrari si alte turnee. L-am pierdut pe Malcolm, chestia cu Phil, apoi cea cu Brian. Trupa este un animal schimbat. Instinctul imi spune ca fac ceea ce trebuie”, a declarat Cliff pentru Gulfshore Life.

Declaratiile rockerului in varsta de 66 de ani nu au fost comentate pentru moment de ceilalti membri ai trupei. Totusi, actualii membri de la AC/DC au postat un filmulet cu Williams, in care acesta vorbeste despre perioada petrecuta in celebra formatie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz