2020-07-03 23:52

Celebrul Justin Bieber, detronat de un cor format din medici şi infirmiere, în topul muzical de Crăciun din Marea Britanie

 |  17:27
Celebrul Justin Bieber, detronat de un cor format din medici şi infirmiere, în topul muzical de Crăciun din Marea Britanie

Florentin Dincă

Celebrul cântăreţ canadian Justin Bieber, a fost detronat de un cor alcătuit din medici şi infirmiere, în tradiţionalul top muzical de Crăciun din Marea Britanie. Succesul corului format din cadrele medicale ale spitalelor de stat Lewisham şi Greenwich din Londra, a fost posibil şi graţie unei intervenţii elegante a artistului de peste Ocean, care şi-a îndemnat fanii să cumpere single-ul grupului britanic.

Melodia "A Bridge Over You", a depăşit cântecul "Love Yourself", interpretat de Justin Bieber, după ce artistul canadian a postat pe Twitter următorul mesaj: "Pentru o săptămână, mi-ar plăcea să nu fiu pe primul loc. Haideţi să acţionăm împreună şi să îi ajutăm să câştige. Este Crăciunul! Succes corului NHS!".

Cântecul acestui corului „medical”, ale cărui încasări vor fi donate mai multor organizaţii de caritate, reprezintă o combinaţie inedită între piesa "Bridge Over Troubled Water", interpretată de Simon and Garfunkel, şi single-ul "Fix You" al trupei Coldplay, potrivit Mediafax. Printre celelalte piese care au fost învinse de acest cor al medicilor şi infirmierelor britanice figurează alte două single-uri de succes ale cântăreţului Justin Bieber, dar şi deja celebra piesă "Hello" a cântăreţei Adele şi melodia "History" a grupului One Direction.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz