2019-05-25 22:36


Cesaria Evora cântă la Braşov şi la Bucureşti, în octombrie

 |  17:40
Cesaria Evora cântă la Braşov şi la Bucureşti, în octombrie
CântăreaţaCesaria Evora îşi reia turneul de promovare a albumului "NhaSentimento" - după ce a suferit, în mai, o intervenţie chirurgicală pecord deschis -, urmând să concerteze în România, la Braşov şi la Bucureşti, pe15 şi, respectiv, 18 octombrie, informează organizatorii.

CesariaEvora a fost supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis,la Paris, în luna mai, spectacolele sale din următoarele luni, inclusiv celprogramat la Bucureşti pe 15 mai, au fost anulate.

Biletelecumpărate şi nereturnate până în acest moment pentru concertul din luna mairămân valabile, urmând să fie schimbate la casele de bilete de unde au fostachiziţionate, iar în ziua concertului, pe 18 octombrie, pot fi schimbate şi laghişeul din incinta Sălii Palatului. Spectacolele din octombrie fac parte dinturneul de promovare a celui mai recent album al artistei, "NhaSentimento". Lansat în 2009, discul "Nha Sentimento" cuprinde 14piese emoţionante, cu teme profunde, în care bucuria de a trăi învingetristeţea şi regretul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-09-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG