2020-08-09 20:38

Cezar Ouatu: “Nu sunt nici prețios, nici cu nasul pe sus”

 |  19:32
Cezar Ouatu: “Nu sunt nici prețios, nici cu nasul pe sus”

Fostul reprezentant al României la Eurovision, Cezar Ouatu, a fost la un pas să părăsească ţara, însă, pe ultima sută de metri el a primit o ofertă greu de refuzat. Şansa de a participa la emisiunea “Te cunosc de undeva!” a fost cea care l-a făcut să se răzgândească. Prin acest show, el şi-a propus să le arate fanilor cum este cu adevărat.

Artistul mărturiseşte că propunerea a venit într-un moment de cumpănă. “Mă pregăteam să plec din țară, să mă întorc la Milano. Eu stau de 16 ani în Italia, am dublă cetățenie, am terminat acolo Conservatorul. În România, am venit pentru Eurovision. A fost o întâmplare atunci, și mie așa îmi place… să se întâmple lucrurile, nu să le programezi.

Această propunere, de a participa la “Te cunosc de undeva!”, este o bună ocazie pentru mine ca oamenii să mă vadă așa cum sunt eu, de fapt. Pentru că nu sunt nici prețios, nici cu nasul pe sus, cum cred unii”, a declarat Cezar Ouatu.

Pentru mama artistului, bucuria veștii că Cezar va participa la “Te cunosc de undeva!” a fost una foarte mare. Show-ul va începe la Antena 1, din 14 februarie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz