2019-12-05 16:32

Chelnerul de la „X Factor“: Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am cerut! Puştiul modest adulat de juriu VS blonda arogantă huiduită de public

 |  19:59
Chelnerul de la „X Factor“: Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am cerut! Puştiul modest adulat de juriu VS blonda arogantă huiduită de public

Viaţa nu este roz şi nici lumea toată, însă, la un moment dat, rozul de pe rochia de 5.000 de euro a unui personaj poate colora viaţa tristă şi amărâtă a unui alt personaj, acestea două aflându-se la o distanţă de ani-lumină atât din punct de vedere al nivelului de trai, dar mai ales al talentului muzical pentru demonstrarea căruia s-au întâlnit pe aceeaşi scenă „X Factor“. În timp ce o blonduţă, şi la păr, care îşi spune „Barbie de România“ a reuşit să-şi afişeze doar aroganţa şi talentul actoricesc care a ajutat-o să leşine la comandă, atunci când vocea a ajutat-o doar să oripileze juriul, un chelner modest, un pic mai mare decât ea la vârstă, i-a făcut pe juraţi să plângă de emoţie.

Şi-a arătat în culise costumaţia roz bombon al cărei preţ a avut grijă să-l menţioneze în faţa camerei, crezând în naivitatea pe care unii o asociază culorii părului că vreunul dintre juraţi s-ar putea lăsa vrăjiţi de suma fabuloasă, însă imediat ce a păşit pe scena „X Factor“ a arătat că are mai mult talent actoricesc decât muzical.

La 17 ani, Sabrinei Fabian, autoalintată „Barbie de România“, îi place să creadă că ea şi microfonul ar putea deveni cei mai buni prieteni, dar momentul său în show-ul de talente a primit trei de X pentru leşinul simulat şi nici măcar unul pentru felul în care a încercat să cânte „I'm a Barbie girl, in the Barbie world/ Life in plastic, it's fantastic!”, adică „Sunt o fetiţă Barbie în lumea lui Barbie/ Viaţa de plastic este minunată”.

Poate că da, în viziunea mai sus numitei, însă. În viaţa reală în care talentul său a trebuit apreciat de Horia Brenciu, Ştefan Bănica jr şi Delia, momentul muzical slab întreţinut de blonduţă a fost trimis direct în coşul de gunoi. Şi, în cazul în care cineva ar putea crede că aceşti trei balauri răi au ceva personal cu fetiţele îmbrăcate în roz, ele de altfel posedând voci cristaline pe nedrept jignite, sute de internauţi le-au susţinut decizia.

„M-am sinucis!“

„Sabrina, faptul că te-ai făcut de tot rahatul nu este un lucru atât de grav, se întâmplă şi la case mai mari. Oamenii nu au o problemă cu faptul că te-ai făcut tu de tot rahatul, ci cu faptul că te-ai făcut de tot rahatul din cauza atitudinii tale, cea de vedetă închipuită, cu aere de superioritate inexistentă. Această atitudine este judecată şi ea te transformă într-un om PENIBIL, iar oamenii se pare că au o problemă cu PROSTIA ŞI PENIBILITATEA fie că ele vin separat sau, în cazul tău, împreună. Şi eu, şi alte persoane de aici primim complimente, şi mie, şi altora ne spun părinţii că suntem frumoase, dar nu mergem să ne trântim pe burtă la televizor şi nici nu o strigăm în gura mare pentru că riscăm să ajungem ca tine, nişte tute penibile.

Părerea mea e că ar trebui să revii cu picioarele pe pământ, la realitate, pentru că eşti încă tânără şi ai timp să-ţi stabileşti nişte valori, altele decât cele pe care le ai acum şi anume de a te îmbrăca într-un costum fie el de 2 lei sau de 5.000 de euro care, sincer, arată de parcă eşti prostituată, să laşi atitudinea asta mizerabilă. Să pui mâna pe carte şi să ajungi cineva prin muncă şi, mai ales, să ai o atitudine normală!  Opreşte-te din a fi «o maimuţă cu pălărie pe o bicicletă!»“, este unul dintre sutele de mesaje pe care Sabrina le-a primit pe Facebook, doar acesta colecţionând aproape 600 de aprecieri pe respectiva reţea de socializare, spaţiu în care „Barbie de România“ se laudă că este un topmodel binecuvântat de Dumnezeu.

În goana după şi mai mult senzaţional, blonda a scris pe Facebook: „M-am sinucis”, stârnind pe de o parte hohote de râs, pe de alta înjurături care de care mai greu de reprodus. Dezamăgită că nu a atras mila fanilor, ci dimpotrivă, Sabrina a şters mesajul. Nesinucisă fiind, a revenit în spaţiul virtual şi a anunţat că şi-a şters jumătate din prietenii din listă pe motiv de falsitate.

„Ai cea mai bună voce din România!“

Nu, nu Barbie de România, ci Florin Răduţă, personajul aflat la polul opus, care nici nu a leşinat pe scenă, nici nu a fost trimis cu huiduieli în culise de către public, ci a făcut juriul să plângă de emoţie. Cu o viaţă extrem de grea în spate, părăsit de părinţi la doar 1 an şi crescut de bunică, după care a fost nevoit să muncească în Anglia ca şi chelner pentru a-şi câştiga pâinea, Florin a demonstrat pe scena „X Factor“ că talentul nu se poate cumpăra. Şi nici bunul-simţ şi buna creştere. Modest, tânărul de 20 de ani s-a afişat în faţa juraţilor cu cei şapte ani de acasă în buzunar, dar şi cu o voce care le-a smuls acestora lacrimi şi emoţii.

„Băiatul ăsta care cântă în felul ăsta a fost chelner! Unde este, Doamne, dreptatea? Poate se face acum! Ţineţi minte numele ăsta – Florin Răduţă”, a afirmat Ştefan Bănică imediat ce puştiul şi-a încheiat momentul artistic, după care l-a sărutat părinteşte pe frunte. „Am studiat multe voci la viaţa mea şi pot spune că ai cea mai bună voce din România”, a completat Horia Brenciu. „Tu nu trebuie să mai faci nimic în viaţa asta, în afară de cântat. Punct!“, a spus şi Delia. Ca şi în cazul domnişoarei care a încercat să-şi acopere ignoranţa muzicală cu un leşin prost simulat, Florin a fost asaltat şi el cu sute de mesaje. Toate laudative, evident. „Este incredibil ce mi se întâmplă. Sunt şocat. Vă mulţumesc din suflet, tuturor!”, le-a răspuns tânărul.

Mesajul emoţionant al lui Florin Răduţă

„Mă, tată, nu ştiu cum Dumnezeu a făcut asta, dar simt că am cerut şi mi s-a dat prea mult după seara trecută la «X Factor!». Ştii momentul ăla când, după cât ai muncit şi toate sacrificiile făcute până în acest moment (doar tu ştii şi Dumnezeu ce a însemnat drumul ăsta pentru tine), toate întrebările mele puse şi strădania celor întâmplate au fost ascultate într-o singură melodie. 

Mii de oameni care îşi rup din timpul lor să te asculte.

Doamne, îţi mulţumesc pentru toate problemele care le-am avut, pentru că ele au format Omul care sunt!

În ciuda situaţiei modeste a familiei mele, vreau să-mi depăşesc condiţia, «studiile mele muzicale» au însemnat ore de muncă în faţa calculatorului, cântând tot ce se poate cânta şi a doua zi luând-o de la capăt la nesfârşit, cu speranţa perfecţionării.“

Totul, ca să nu se mai simtă inferior că ai lui nu aveau bani să îi dea să meargă la canto, şi sperând că într-o zi va putea să ofere familiei lui cel puţin jumătate din ce i-a fost oferit lui.

„Mulţi m-au sfătuit să renunţ, dar nu am făcut-o pentru că  m-am născut cu ambiţie prostească de a lupta pentru visul meu.

Eu sunt băiatul care «leşina» când ajunge pe scenă şi se roagă la Dumnezeu că acel moment să ţină o veşnicie.

Sunt omul acela simplu care şi-a încercat norocul în toate concursurile şi a crezut că poate schimba ceva. Am ales calea care m-a adus aici!!!

Totul chiar se întâmplă cu un motiv!

Sunt aici doar să cânt!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-27

Mai multe imagini:
Chelnerul de la 'X Factor“: Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am cerut! Puştiul modest adulat de juriu VS blonda arogantă huiduită de public
zoom
Chelnerul de la 'X Factor“: Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am cerut! Puştiul modest adulat de juriu VS blonda arogantă huiduită de public
zoom
Chelnerul de la 'X Factor“: Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am cerut! Puştiul modest adulat de juriu VS blonda arogantă huiduită de public
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray