2020-02-16 20:42

Chelsea Clinton s-a căsătorit. Bill şi Hillary spun că au simţit - VEZI FILM

 |  18:53
Chelsea Clinton s-a căsătorit. Bill şi Hillary spun că au simţit  - VEZI FILM

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte alSUA, Bill Clinton, şi a secretarului de stat Hillary Clinton, i-a spus"da", sâmbătă, alesului ei, omul de afaceri Marc Mezvinsky, părinţiiei declarând că au simţit "o mare mândrie şi o emoţie copleşitoare"la ceremonie, relatează AFP.

"Astăzi (sâmbătă n.r.) am asistat cu omare mândrie şi cu o emoţie copleşitoare la o superbă ceremonie la AstorCourts, căsătoria dintre Chelsea şi Marc, care au fost înconjuraţi de rude şiprieteni apropiaţi", au anunţat Bill şi Hillary Clinton, într-uncomunicat.

"Nu ne-am fi putut dori o zi mai perfectăde atât pentru a sărbători începutul vieţii lor împreună şi suntem foarteîncântaţi să-l primim pe Marc în sânul familiei", au adăugat părinţiimiresei.

Nunta a avut loc pe luxoasa proprietate AstonCourt, din apropierea localităţii Rhinebeck, din statul New York, care a fostultrasecurizată pentru eveniment, traficul aerian fiind restricţionat în zonă.

Sâmbătă dimineaţa, în localitate, era oatmosferă de sărbătoare populară. Jurnalişti şi oameni curioşi se aflau la faţalocului, dar nu au putut afla cine au fost invitaţii la nuntă. La nuntă ar fiparticipat între 400 şi 500 de persoane, al căror nume a fost ţinut secret, caşi marca rochiei de mireasă purtată de Chelsea. Mai multe publicaţii au anunţatînsă că aceasta a purtat o creaţie Vera Wang şi că printre invitaţii la nuntăs-ar fi numărat Oprah Winfrey, Steven Spielberg şi fostul prim-ministrubritanic John Major.

Preşedintele Barack Obama nu s-a număratprintre invitaţi, după cum a anunţat el însuşi joi, spunând că "nimeni nuvrea să aibă doi preşedinţi la nunta sa".

De asemenea, nu se ştie prin ce tip deceremonie s-au căsătorit cei doi, Chelsea fiind metodistă, iar Marc evreu, şinici dacă unul s-a convertit la religia celuilalt.

Nota de plată a acestei nunţi ar fi cuprinsăîntre trei şi cinci milioane de dolari, potrivit estimărilor apărute în presă.Corturile climatizate ar fi costat 600.000 de dolari, iar florile - de care s-aocupat "florarul vedetelor", Jeff Leatham - 500.000 de dolari.

Chelsea Clinton, în vârstă de 30 de ani, şiMarc Mezvinsky, cu doi ani mai mare decât ea, s-au cunoscut în adolescenţăîntr-o tabără organizată de partidul democrat. Amândoi au studiat laUniversitatea Stanford. Tatăl lui Marc Mezvinsky, fostul congresman EdwardMezvinsky, a ispăşit o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine