2020-04-05 07:08

Christina Applegate, însărcinată după ce a învins cancerul

 |  17:23
Christina Applegate, însărcinată după ce a învins cancerul

ChristinaApplegate este însărcinată şi va deveni mămică pentru prima oară, spresfârşitul acestui an, a anunţat agentul de presă al actriţei americane, citatde people.com. Christina, în vârstă de 38 de ani, şi iubitul ei, MartynLeNoble, în vârstă de 41 de ani, au o relaţie de doi ani. Cei doi şi-au anunţatlogodna în acest an, în februarie, de Sfântul Valentin, însă nu au stabilitdeocamdată data la care se vor căsători. Vedeta americană a declarat că iubitulei, un basist olandez dintr-o trupă rock, Porno for Pyros, a sprijinit-o foartemult după ce ea a fost supusă unei duble mastectomii. "Îi sunt foarterecunoscătoare lui Martyn pentru că a apărut în acel moment din viaţa mea,deoarece el a fost stânca de care m-am agăţat şi care m-a ajutat să trec cubine de toate acestea. Mi-a oferit ceva pentru care mi-am dorit să trăiesc şiceva pentru care mi-am dorit să zâmbesc", a declarat actriţa americană,anul trecut, pentru revista People.

ActriţaChristina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul"Familia Bundy" şi care în prezent joacă în serialul de televiziuneamerican "Samantha Who?", a câştigat admiraţia publicului după ce adecis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că suferă de cancer mamar şidespre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştiirevistei People să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009.

Actriţaamericană, care a urmat ulterior o operaţie de reconstrucţie mamară, adeclarat, într-un interviu pentru revista People, că după dubla mastectomie i-afost foarte greu să se privească în oglindă. "Nu mai arăţi la fel şi nuvei mai arăta niciodată la fel. O parte din tine a dispărut... A fost o deciziepe care am luat-o pentru a-mi salva viaţa", a mărturisit ChristinaApplegate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine