2020-03-28 17:18

Cine moștenește AVEREA lui Kirk Douglas

 |  00:06
Cine moștenește AVEREA lui Kirk Douglas

Celebrul actor Kirk Douglas s-a stins din viaţă zilele trecute, în casa sa din Beverly Hills, California, SUA, la vârsta de 103 ani, având la căpătâi familia. “Pentru lume a fost o legendă. Dar pentru mine şi fraţii mei era simplu tata”, a declarat Michael Douglas. După emoții și durere vine însă vremea….moștenirii.

Starul, care a lăsat în urmă averea de 60 de milioane de dolari, parcă şi-a presimţit moartea. Anul trecut, la 9 decembrie, când a împlinit 103 ani, a rugat familia să nu-i mai serbeze ziua de naştere. Un lucru inedit, având în vedere că, de obicei, era serbat cu mare pompă. Averea starului va fi împărţită văduvei sale, Anne, care are 100 de ani, celor 3 fii, Michael (75 de ani), Joel (73 de ani) şi Peter (64 de ani), și celor 7 nepoţi, care i-au dăruit, la rândul lor, strănepoţi. După cum se vede și din ultima fotografie realizată cu întreaga familie, sunt mulți moștenitori. În altă ordine de idei, averea lui Michael Douglas este echivalentă cu 300 de milioane de dolari, iar averea soției sale, Catherine Zeta-Jones, este de 45 de milioane de dolari.

A avut 40 de slujbe umile

Începând din 1946, când l-a înfățișat pe Walter O´Neil în “The Strange Love of Martha Ivers”, Kirk Douglas a continuat să joace destul de consecvent: două filme în 1947, trei filme în 1948 și cel puțin două filme în fiecare din anii următori până în 1956. Este important de menționat că actorii din acele zile nu primeau aceleași sume mari pe care le primesc actorii acum, potrivit heavy.com. Dar Kirk Douglas a reușit oricum să facă o avere ca actor. Pe numele adevărat Issur Danielovich Demsky, Kirk Douglas s-a născut în 1916, la New York, într-o familie de emigranţi evrei cu 6 copii. În copilărie vindea sandvişuri muncitorilor din fabrici ca să-şi câştige existenţa. Potrivit autobiografiei sale, a avut 40 de slujbe umile până şi-a împlinit visul de a ajunge actor. În 1939, a debutat pe scena Teatrului Tamarak, unde un prieten i-a sugerat să-şi schimbe numele în Kirk Douglas. A urmat Academia de Artă şi a debutat în cinema, în filmul din 1946 menționat mai sus.  

Ca să fie clară împărțirea averii lui Kirk, iată o “schemă neprotocolară“: Kirk a fost însurat, din 1943 până în 1954, cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael şi Joel. Căsătoria lor a eşuat, fiindcă actorul şi-a înşelat soţia (ca sex-simbol al Hollywoodului, în acele vremuri, Kirk s-a iubit cu dive fascinante ale timpului, cum ar fi Joan Crawford, Barbara Stanwick, Lana Turner, Rita Hayworth şi Ava Gardner). În 1954, starul s-a căsătorit cu Anne, care era asistentă pe platourile de filmare. Ea i-a mai dăruit doi copii, pe Peter şi pe Eric, decedat în 2004, la 46 de ani. Restul moștenitorilor au “apărut” pe parcurs.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine