2020-07-02 13:52

Cirque du Soleil face show pentru Michael Jackson în octombrie 2011

 |  14:52
Cirque du Soleil face show pentru Michael Jackson în octombrie 2011

Spectacolulcompaniei Cirque du Soleil, dedicat cântăreţului Michael Jackson, va aveapremiera la Montreal pe 2 octombrie 2011 şi va fi pus în scenă în alte 26 deoraşe din SUA şi Canada, în următoarele opt luni, au anunţat, miercuri,reprezentanţii companiei canadiene, citaţi de Reuters.

Biletelepentru spectacolul "The Immortal World Tour" - descris ca "ofuziune fascinantă de arte vizuale, dans, muzică şi fantezie" - au fostpuse în vânzare în sistem de pre-comandă, miercuri, pentru fanii cântăreţuluiînscrişi pe site-ul MichaelJackson.com şi pentru membrii Cirque Club.

Acestspectacol este doar unul dintre evenimentele comerciale ce se bucură desusţinerea fondului care administrează averea cântăreţului american. Un jocvideo, intitulat "Michael Jackson: The Experience" va fi lansat înAmerica de Nord pe 23 noiembrie, un set de DVD-uri ce conţine 40 dintrevideoclipurile artistului va fi lansat pe 22 noiembrie, iar un album cuînregistrări orginale ale megastarului este în pregătire.

Spectacolul"The Immortal World Tour" va fi regizat de coregraful şi regizorulJamie King, care a lucrat timp de 12 ani în calitate de director de creaţiepentru Madonna. King s-a aflat şi în spatele turneului mondial"Circus", întreprins în 2009 de Britney Spears, şi a colaborat întrecut cu Celine Dion, Rihanna şi Mariah Carey.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz