2020-02-23 10:43

Clipe grele pentru artist! Gheorghe Turda a leşinat pe scenă

 |  19:47
Clipe grele pentru artist! Gheorghe Turda a leşinat pe scenă

I s-a făcut rău şi a leşinat pe scenă! Este vorba despre interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, care în urma celor întâmplate a fost dus de urgenţă la spital. Incidentul a avut loc la teatrul din Piteşti, acolo unde artistul repeta pentru un spectacol, pe care urma să-l susţină.

Potrivit RTV, două echipaje smurd au ajuns la faţa locului pentru a-i da artistului primul ajutor. Cântăreţul se afla în timpul repetiţiilor, la teatrul din Piteşti, iar la un moment dat acesta a leşinat pe scenă. În urma celor întâmplate, Gheorghe Turda a fost condus de ugenţă la spital pentru investigaţii amănunţite.

Medicul care l-a consultat a declarat că artistul a fost adus conştient, şi că este vorba despre un sindrom de suprasolicitare. „Oboseala extremă” l-a adus în situaţia asta, şi din acest motiv, specialiştii i-au propus lui Gheorghe Turda să amâne spectacolul,urmând să-i facă acestuia un examen tomografic.

Artistul participa la manifestarea internaţională de muzică populară "Sus pe Argeş, la izvoare", organizată la Piteşti. El trebuia să urce pe scenă la ora 19.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine