2019-10-20 11:50

COBO a părăsit ASIA EXPRESS. Cocuța și Boantă erau declarați câștigători / Pe CRBL și Oase se pune acum pariu că au câștigat

 |  23:57
COBO a părăsit ASIA EXPRESS. Cocuța și Boantă erau declarați câștigători / Pe CRBL și Oase se pune acum pariu că au câștigat

Planurile din targ nu au coincis cu cele ale emisiunii ASIA EXPRESS. În timp ce în piață circula zvonul că Boantă și Cocuța sunt marii câțtigători ai reality show-ului, COBO a ieșit în seara asta din emisiune. Pariurile merg acum pe CRBL și Oase, despre care fanii Asia Express cred ca au câștigat premiul cel mare.

"Probabil oamenii de acasa sunt acum fericiti ca am plecat acasa! Ne-am lovit de tot felul de injuraturi, am fost balacariti ca suntem favorizati si asa mai departe!", a spus Cocuta la Xtra Night Show, imediat dupa ce s-a aflat ca au parasit emisiunea.

In semifinala Asia Express au ramas echipele formate din Ruby și Robert, CRBL și Oase și Cocuța si Boanta. Acestia din urma s-au certat minute in sir din cauza unei probe pierdute si au ratat astfel startul spre Gina Pistol. Astfel, au ajuns ultimii si au primit vestea ca sunt cei care parasesc Asia Express.

In media se vehicula ca Boanta si Cocuta, COBO, dupa cum s-au alintat in show, sunt castigatorii celei de-a doua editii Asia Express, iar fanii emisiunii i-au acuzat pe producatorii show-ului ca i-au favorizat de-a lungul emisiunii.

Pariurile se pun acum pe echipa CRBL și Oase. Cei doi sunt declarați acum castigatorii show-ului si ai celor 30.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray