2020-07-07 00:06

Concertele vedetei Lara FABIAN, la Craiova şi București, amânate în ultimul moment. Vezi care este motivul invocat de artistă

 |  16:43
Concertele vedetei Lara FABIAN, la Craiova şi București, amânate în ultimul moment. Vezi care este motivul invocat de artistă

Organizatorii concertelor celebrei cântărețe Lara Fabian în România au anunțat, duminică, în chiar ziua spectacolului programat la Craiova, amânarea acestuia, precum și a următoarelor două evenimente, prevăzute a avea loc la Bucureşti, pe 18 şi 19 Noiembrie.

Motivul invocat este o infecție pe care artista canadiano-belgiană ar fi contractat-o recent și care nu i-ar permite să cânte. Medicii i-au prescris repaus pentru cel puţin o săptămână, a anunțat chiar Lara Fabian, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Aceștia nu au detalii concrete despre gravitatea situaţiei şi nu pot reconfirma datele pentru care evenimentele vor fi reprogramate. Ştirea a venit în ultimul moment de la artista suferindă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din Bucureşti, organizatorii fiind în plină organizare a show-urilor.

Cele două spectacole de la Sala Palatului din Bucureşti sunt vândute într-o proporţie mult mai mare decât cea prevăzută iniţial, fanii Larei aşteptând-o cu multă dragoste şi căldură. Aceştia şi-au arătat şi acum compasiunea faţă de Lara Fabian, care s-a scuzat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media. Organizatorii precizează că vor reveni cu noi informații imediat ce artista își va relua activitatea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz