2020-07-14 03:51

Connect-R lămurește despărțirea de Antena 1

 |  22:25
Connect-R lămurește despărțirea de Antena 1

In cadrul unui interviu acordat Click, artistul a povestit ca au fost mai multe lucruri care l-au deranjat după cinci sezoane ca jurat la Nex Star.

"Pana acum nu am vorbit despre acest capitol desi am tot fost sunat. Este un subiect delicat si imi este greu sa vorbesc despre acest lucru dupa 5 sezoane in care am facut parte din juriu. De aceea nici nu am raspuns intrebarilor din media pe acest subiect.

Pentru ca acolo s-a depus nu numai efort si timp, dar au fost si lacrimi si mult suflet pentru ca noi ne-am atasat mult de echipa de productie, de Dan Negru, Dana Mladin.. Noi ca echipa, de-a lungul a cinci sezoane, am fost mai mult decat prieteni iar eu si Pepe eram in familie. Consider ca eu si Lora ne-am facut treaba cu deminitate acolo si am fost cu tot sufletul", a spus artistul.

Acesta a adaugat ca ii apreciaza pe cei care fac parte acum din juriu si ca a si lucrat cu o parte dintre ei, dar reproseaza televiziunii faptul ca el si Lora nu au fost aparati atunci cand in presa au aparut informatii false despre activitatea lor.

"Este urat ca pe un om pe care l-ai considerat din familia Antena 1 sa nu-l aperi atunci cand se scrie despre el ca nu a colaborat bine cu tine din punct de vedere logistic, asa cum a aparut in presa. Ca nu am fost prezent la toate apelurile lor. Din punctul meu de vedere asta a fost problema.

S-a scris ca eu cu Lora nu am fost seriosi. Dupa cinci sezoane, dintr-o data nu am mai fost seriosi. Cei de la Antena 1 ar fi trebuit sa aiba o pozitie fairplay fata de noi si sa dea un comunicat in care sa spuna ca nu este adevarat. Acest lucru m-a deranjat. Au mai fost si motive strict de negocierea contractului", a punctat artistul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz