2020-04-06 13:45

Connect-R şi-a fracturat o mână într-un accident de circulaţie

 |  18:57
Connect-R şi-a fracturat o mână într-un accident de circulaţie

Cântăreţul Connect-R şi-a fracturat mâna dreaptă într-unaccident de circulaţie, care s-a produs vineri, în jurul orei 18.00, în judeţulSibiu, informează Pro Tv.

Connect-R se deplasa, împreună cu membrii trupei sale,cu un microbuz spre localitatea Huedin, unde ar fi trebuit să susţină vineriseara un recital. La circa 40 de km de Sibiu,o maşină a tăiat calea microbuzului în care se afla Connect-R, izbind frontalautoturismul. Doar solistul Connect-R a avut de suferit, fiind rănit la mânadreaptă.

Connect-R a fost dus la spital, împreună cu şoferul vinovat pentruproducerea accidentului.

Medicii au declarat pentru Pro Tv că artistul a ajuns la ei cu o fracturala nivelul antebraţului, care a necesitat o intervenţie chirurgicală. Celălaltpacient, şoferul maşinii care a produs accidentul, a avut o contuzie toracicăfără fracturi, potrivit medicilor.

La rândul său, inspectorul Bogdan Maxim, şef birou DN - IPJ Sibiu, adeclarat că vina aparţine şoferului autoturismului care a lovit microbuzul încare se afla Connect-R.

"Nu s-a asigurat la trecerea de pe banda unu pe banda a doua asensului de mers Alba spre Sibiu, a acroşat o autocisternă, şi a fost proiectatpe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu microbuzul care aparţinetrupei Connect-R", a spus inspectorul Bogdan Maxim.

Connect-R a spus că vrea să revină cât mai repede la Huedin, pentruconcertul la care vineri seara nu a mai ajuns. "Îl amânăm, îl reprogramăm.Ideea e că şase săptămâni trebuie să stau în recuperare", a spus Connect-R.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine