2019-10-20 03:49

Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson, va fi audiat în ianuarie 2011

 |  16:30
Conrad Murray, medicul lui Michael Jackson, va fi audiat în ianuarie 2011

Justiţia americană a decis caaudierea preliminară a medicului Conrad Murray, care i-a administrat luiMichael Jackson medicamentele care i-au provocat moartea, să aibă loc pe 4 ianuarie2011, informează Reuters.

Totodată, justiţia americană ahotărât că Joe Jackson, tatăl megastarului, nu are dreptul să conteste înjustiţie numirea avocatului John Branca şi a producătorului muzical JohnMcClain la conducerea fondului care administrează averea cântăreţului MichaelJackson.

Un tribunal american va încerca,în cadrul audierii preliminarii de pe 4 ianuarie 2011, să determine dacă existădovezi suficient de relevante pentru continuarea procesului în care mediculConrad Murray este acuzat de omucidere.

Murray s-a declarat nevinovat

Michael Jackson a decedat pe 25iunie 2009 în urma unei supradoze de medicamente. Medicul Conrad Murray i-aadministrat starului american anestezicul propofol pentru a-l ajuta să adoarmă,declarând însă că este nevinovat în faţa acuzaţiei de ucidere prin imprudenţă.

Într-un alt proces, deschis laCurtea de Apel Districtuală, trei judecători americani au hotărât că JoeJackson, nu are dreptul să conteste numirea celor doi executori aitestamentului lui Michael Jackson.

Joe Jackson, în vârstă de 81 deani, dorea să obţină prin această iniţiativă dreptul de a participa laîmpărţirea câştigurilor financiare realizate de fondul care administreazăaverea fiului său decedat.

Recent, editorii revistei Forbesl-au desemnat pe Michael Jackson în fruntea topului celor mai bogate vedetecare nu mai sunt în viaţă, cu venituri de 275 de milioane de dolari, obţinutedin vânzările de albume, contracte de licenţă şi alte contracte demerchandising.

Potrivit testamentului starului,principalii beneficiari ai averii sale sunt cei trei copii - Prince Michael, învârstă de 13 ani, Paris Katherine, în vârstă de 12 ani, şi Prince Michael II,cunoscut sub numele de Blanket, în vârstă de opt ani -, mama cântăreţului,Katherine Jackson, care a primit custodia copiilor în august 2009, şi câteva organizaţiide caritate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray