2020-02-19 12:29

CONTROVERSELE legate de bebelușul regal continuă. Ce refuză ducii de Sussex să facă, încâlcând astfel tradiția regală

 |  10:46
CONTROVERSELE legate de bebelușul regal continuă. Ce refuză ducii de Sussex să facă, încâlcând astfel tradiția regală

Ducii Harry şi Meghan de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor, Archie Harrison, născut pe 6 mai, încălcând, astfel, o altă tradiţie regală, potrivit The Telegraph.

Documentul, în care se precizează locul naşterii lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, va fi înregistrat la un oficiu de stare civilă din Windsor, dar nu va fi făcut public.

Spre deosebire de ducii de Sussex, ducii William şi Catherine de Cambridge au făcut publice certificatele de naştere ale celor trei copii ai lor - prinţii George şi Louis şi prinţesa Charlotte.

Ducesa Meghan şi prinţul Harry sunt foarte hotărâţi însă să păstreze secrete informaţiile despre naşterea primului lor copil.

Documentul prin care se anunţa venirea pe lume a copilului - afişat în faţa palatului Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a, potrivit tradiţiei - a fost semnat de monarh în persoană şi nu de medicii care au asistat la naştere, citeaza Mediafax.

Nu se ştie deocamdată unde a născut ducesa, se ştie doar că prinţul Harry a asistat la venirea pe lume a fiului său, însă există zvonuri că Meghan a fost internată în Spitalul Portland din Londra. Spitalul a fost preferat în trecut de vedete precum actriţa Liz Hurley, Jools Oliver, soţia maestrului bucătar Jamie Oliver, şi de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă şi copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte.

Primul copil al ducilor de Sussex a fost prezentat publicului la două zile după naştere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine