2020-07-15 15:44

Coregraf internaţional la „Vocea României”! Iată despre cine e vorba

 |  16:23
Coregraf internaţional la „Vocea României”! Iată despre cine e vorba

După ce şi-a perfecţionat tehnicile de dans la renumite şcoli de profil de peste ocean, şi a lucrat cu nume importante ale muzicii internaţionale, Emil Rengle îşi va pune amprenta asupra show-ului de la Pro Tv. El va fi coregraful principal la „Vocea României”.

Colaborările de succes l-au propulsat pe Emil în lumea showbizz-ului internațional și i-au adus de-a lungul anilor apariții în cele mai importante show-uri de televiziune cum ar fi “Românii au talent”, “Dansez pentru tine” și “Vocea României”.

În plus, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil s-a întors în România pentru a revoluționa imaginea dansului în țara noastră. El va urca pe scena de la Vocea României ca principal coregraf și se va ocupa de noua echipă de balet a emisiunii pentru a pune în scenă cele mai spectaculoase momente.

„Atunci când am plecat la studii în străinătate eram hotărât să revin în România și să împărtășesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma să le descopăr. Sunt extrem de fericit că datorită acestei colaborări voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins că proiectul va fi unul de succes și că vom face împreună un sezon de neuitat al Vocii României,” a spus Emil Rengle.

Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator și coregraf din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră.

A colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Vocea României, unul dintre show-urile din România cu cele mai mari recorduri de audiență, va fi difuzată în fiecare vineri de la 20:30, începând cu 19 septembrie la PRO TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz