2020-04-10 06:55

Corina Chiriac: “Doctorul mi-a spus că încă nu am nevoie de operaţii estetice!”

 |  18:12
Corina Chiriac: “Doctorul mi-a spus că încă nu am nevoie de operaţii estetice!”

“Frumoasă nu e înprimul rând frumuseţea, ci frumuseţea uşor atinsă de nefrumuseţe”, ne-a spusCorina Chiriac, amintind astfel celebra maximă a lui Lucian Blaga. La 61 deani, cântăreaţă ne-a spus că se simte excelent în pielea ei, iar operaţiileestetice aflate la mare modă în ziua de azi mai pot aştepta. La un moment dat,a bătut-o gândul să apeleze la bisturiu pentru un plus de prospeţime, însămedicul a sfătuit-o să mai aştepte pentru că nu ar avea nevoie de aşa cevadeocamdată. De altfel, Corina le sfătuieşte pe tinere să renunţe la silicoanepentru că bărbaţii adevăraţi prefera femeile cu sâni mici, dar naturali.

În timp ce unelefemei se operează pe semnătura părinţilor pentru că nu au împlinit încă vârstala care deciziile le pot fi luate în considerare, doamne mature îşi acceptaanii din buletin şi amână sau refuză categoric intervenţiile chirurgicalemenite să le sporească frumuseţea. Corina Chiriac nu se declară un mare fan aloperaţiilor estetice, însă nici nu ar refuza un ajutor al medicului estetician,în măsura în care el îi recomanda aşa ceva. “Operaţiile estetice au apărut ca onecesitate, o reconstrucţie în urma unor accidente, ca o metodă prin care potfi corectate anumite defecte fizice. Nu am nimic împotriva lor, dar sunt femeicare exagerează şi care s-au mutilat singure, pe bani foarte mulţi, în urmaunor operaţii cărora le-au uitat numărul. Aş face şi eu o operaţie esteticăatunci când voi ajunge la concluzia că am nevoie de ceva retuşuri. De fapt,chiar am vrut să-mi fac, însă medicul m-a sfătuit să mai aştept, că încă nu amnevoie de aşa ceva. Important este să ştii să trăieşti frumos la fiecare vârstaşi să accepţi că fiecare om trece prin diferite etape, iar de bătrâneţe nuputem fugi. Indiferent câte operaţii ai avea, vârsta tot se citeşte, ba chiararăţi ca un monstru când ai 80 de ani şi pielea foarte întinsă pe faţă. Nici pefetele tinere nu le înţeleg. Sunt atât de frumoase la 18-20 de ani şi nu aunevoie de nici cel mai mic retuş. Frumuseţea naturală este cea mai căutată şidegeaba îşi pun silicoane, pentru că cei mai mulţi bărbaţi preferă sânii mici,dar de la Mama Natură”, ne-a declarat Corina Chiriac.

La estetician, ca lamall

Artistă susţine căsunt şi alte metode cu ajutorul cărora putem arăta bine, iar sportul şi dietasunt cele mai importante. Pentru că este claustrofobă şi nu suportă să urce înlift, Corina spune că este nevoită să urce şi să coboare scările atunci cândmerge în diferite ţări, în concerte. I s-a întâmplat să fie cazată chiar şi laetajul şapte al unui hotel, însă sportul pe care l-a făcut de nevoie i-a prinstocmai bine. Dieta se află şi ea la loc de cinste pe lista metodelor de păstrarea frumuseţii, artistă fiind foarte strictă atunci când vine vorba de alimentaţie.Evita mâncărurile grase şi alimentele foarte procesate, preferând salatele şifructele, mai ales pe timp de vară. Corina Chiriac ne-a spus că nu vrea să descurajezepersoanele care optează pentru operaţii estetice, numai că aceste deciziitrebuie bine cântărite şi nu-ţi poţi pune silicoane tot atât de uşor precum îţicumperi o geantă. “Îmi pare rău că sunt atâtea tinere care plătesc o căruţă debani pentru a-şi schimba una sau alta şi care merg la cabinetul esteticianuluica la cumpărături, la mall”, considera Corina.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-30Parerea ta...

INGERPAZITOR
12 Ian 2011

Buna ziua! Doresc sa-mi trimiteti un id al d-nei Corina Chiriac,pentru o comunicare cu dansa care nu necesita amanare. Cu prietenie, Mihaela,Campulung.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine